Incassobureau Almere

Incassobureau Almere

We zijn jouw ervaren incassobureau in Almere?

Dus zoek je specialisten die jouw klant of opdrachtgever toch kunnen bewegen om te betalen? We begrijpen dat jij graag wilt ontvangen waar je recht op hebt. Wij kennen de methoden om debiteuren te benaderen, afspraken met ze te maken en er zo toch voor te zorgen dat jij de factuurbedragen zal ontvangen.

Incassobureau inschakelen Almere

Als incassobureau in Almere incasseren wij altijd op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je hiermee totaal geen risico loopt. Als het ons niet lukt om het bedrag te incasseren hoef jij daar ook niet voor te betalen. En kunnen we wel incasseren? Dat proberen we inclusief de wettelijke rente én de incassokosten. In de meeste gevallen hoef jij dus helemaal niets te betalen, ook niet als het wél lukt om het bedrag te incasseren bij jouw debiteur.

Zorgeloos incasseren

We weten als incassobureau in Almere dat je er niet op zit te wachten om er veel tijd in te steken. Sterker nog, waarschijnlijk ben je er al een tijdje mee bezig geweest. Het opstellen van de factuur, na-mailen en wellicht bellen kost veel tijd. Dat is vervelend, vooral op het moment dat het weinig oplevert.

Dat werk nemen we daarom graag voor je uit handen. Wij weten wat er nodig is om contact op te nemen, de klant te bewegen te betalen en het bedrag op die manier voor je te incasseren. Zo zorgen we ervoor dat je zonder omkijken toch kunt rekenen op het bedrag waar je recht op hebt.

Dankzij meer dan 17 jaar ervaring weten we hoe we jouw klant hiervoor het best kunnen benaderen. Zo doen we dat klantvriendelijk, terwijl we tegelijkertijd heel goed duidelijk maken dat het belangrijk is om te betalen. Uiteraard kun je jouw online dossier eenvoudig online aanmaken.

 • 100% No Cure, No Pay incasso
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 17 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Klantvriendelijk incassobureau

We zijn heel bewust een klantvriendelijk incassobureau. Dat betekent dat we zowel jou als de debiteur in kwestie graag vriendelijk te woord staan. Misschien is er sprake van een misverstand of heeft de klant te maken met onvoorziene omstandigheden. Daar hebben we begrip voor, al is het ook belangrijk om gemaakte afspraken te respecteren. In meer dan 17 jaar tijd hebben we de ervaring opgedaan om daarin de juiste balans te vinden.

Zo sporen we klanten als incassobureau in Almere aan om de openstaande factuur alsnog te voldoen. Soms lukt dat in één keer, in andere gevallen maken we afspraken voor een betalingsregeling. Linksom of rechtsom zorgen we ervoor dat jij het bedrag ontvangt waar je recht op hebt.

Reviews van tevreden klanten

We hechten veel waarde aan de klantvriendelijkheid, zowel naar jou toe als naar de debiteur. Als we daarvoor positieve reviews ontvangen zijn we daar daarom heel trots op. State of Brands vertelde ons bijvoorbeeld:

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” – ***** 10/10

We zorgen er als incassobureau in Almere en in de rest van Nederland voor dat jij zo min mogelijk omkijken hebt naar het innen van openstaande betalingen.

Incasso in Almere

Dus zoek jij een incassobureau in Alkmaar? Wil je een incassobureau inschakelen? We helpen bedrijven met zoals die van jou in Almere en omgeving. Als de factuur open blijft staan en het niet lukt om verder te komen gaan we daar graag mee aan de slag. En sterker nog, wij kunnen het volledige debiteurenbeheer voor je uit handen nemen als je dat prettig vindt. Zo kun jij je net als bijvoorbeeld State of Brands veel concreter richten op de core-business van jouw bedrijf.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Almere?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews