Incassobureau Almere

Incassobureau Almere

We zijn jouw ervaren incassobureau in Almere?

Dus zoek je specialisten die jouw klant of opdrachtgever toch kunnen bewegen om te betalen? We begrijpen dat jij graag wilt ontvangen waar je recht op hebt. Wij kennen de methoden om debiteuren te benaderen, afspraken met ze te maken en er zo toch voor te zorgen dat jij de factuurbedragen zal ontvangen.

Incassobureau inschakelen Almere

Als incassobureau in Almere incasseren wij altijd op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat betekent dat je hiermee totaal geen risico loopt. Als het ons niet lukt om het bedrag te incasseren hoef jij daar ook niet voor te betalen.

En kunnen we wel incasseren? Dat proberen we inclusief de wettelijke rente én de incassokosten. In de meeste gevallen hoef jij dus helemaal niets te betalen, ook niet als het wél lukt om het bedrag te incasseren bij jouw debiteur.

Zorgeloos incasseren

We weten als incassobureau in Almere dat je er niet op zit te wachten om er veel tijd in te steken. Sterker nog, waarschijnlijk ben je er al een tijdje mee bezig geweest. Het opstellen van de factuur, na-mailen en wellicht bellen kost veel tijd. Dat is vervelend, vooral op het moment dat het weinig oplevert.

Dat werk nemen we daarom graag voor je uit handen. Wij weten wat er nodig is om contact op te nemen, de klant te bewegen te betalen en het bedrag op die manier voor je te incasseren. Zo zorgen we ervoor dat je zonder omkijken toch kunt rekenen op het bedrag waar je recht op hebt.

Dankzij meer dan 18 jaar ervaring weten we hoe we jouw klant hiervoor het best kunnen benaderen. Zo doen we dat klantvriendelijk, terwijl we tegelijkertijd heel goed duidelijk maken dat het belangrijk is om te betalen. Uiteraard kun je jouw online dossier eenvoudig online aanmaken.

Voordelen incassobureau Almere

 • 100% No Cure, No Pay incasso
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 18 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

Klantvriendelijk incassobureau

We zijn heel bewust een klantvriendelijk incassobureau. Dat betekent dat we zowel jou als de debiteur in kwestie graag vriendelijk te woord staan. Misschien is er sprake van een misverstand of heeft de klant te maken met onvoorziene omstandigheden.

Daar hebben we begrip voor, al is het ook belangrijk om gemaakte afspraken te respecteren. In meer dan 18 jaar tijd hebben we de ervaring opgedaan om daarin de juiste balans te vinden.

Zo sporen we klanten als incassobureau in Almere aan om de openstaande factuur alsnog te voldoen. Soms lukt dat in één keer, in andere gevallen maken we afspraken voor een betalingsregeling. Linksom of rechtsom zorgen we ervoor dat jij het bedrag ontvangt waar je recht op hebt.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Almere, in de provincie Flevoland.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin?

Wat maakt onze aanpak uniek en effectiever? 

 

Maatwerk: Elke vordering is uniek. Wij passen onze aanpak aan op basis van wat het beste is voor jou en je zaak.

Zeer efficiënt incassotraject:  Door automatisering met een belrobot en slimme betaalmogelijkheden zoals betaallinks en QR-codes in e-mails en brieven, wordt het voor klanten makkelijker en eenvoudiger om betalingen te verrichten.

Automatische aanlevering via API: Voor het aanleveren van meerdere facturen bieden we een state-of-the-art API (Application Programming Interface) aan, waarmee een automatische koppeling mogelijk is.

Altijd op de hoogte: Met ons online platform kun je altijd zien hoe het met je zaak gaat. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

100% No cure, no pay: We geloven in onze aanpak. Als we niets voor je kunnen innen, kost het je ook echt niets.

Ervaren team: Ons team kent de kneepjes van het vak. Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Uitstekend Slagingspercentage: Een bewijs van onze efficiënte aanpak is het slagingspercentage van 94% dat we bij CrediFin hebben behaald. Dit hoge percentage geeft aan dat we in staat zijn om in verreweg de meeste gevallen een succesvol incassotraject te realiseren, waardoor je met vertrouwen op ons kunt rekenen voor het innen van vorderingen.


Kortom:
 bij CrediFin krijg je niet alleen een No Cure No Pay incassobureau, maar een partner die er echt alles aan doet om je te helpen.

Ervaringen van onze klanten

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” State-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Mea Fysio

Incasso in Almere

Dus zoek jij een incassobureau in Alkmaar? Wil je een incassobureau inschakelen? We helpen bedrijven met zoals die van jou in Almere en omgeving. Als de factuur open blijft staan en het niet lukt om verder te komen gaan we daar graag mee aan de slag.

En sterker nog, wij kunnen het volledige debiteurenbeheer voor je uit handen nemen als je dat prettig vindt. Zo kun jij je net als bijvoorbeeld State of Brands veel concreter richten op de core-business van jouw bedrijf.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over Incassobureau Almere?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]