Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Amsterdam

Wij zijn jouw deurwaarder in Amsterdam.

Bij ons ben je aan het juiste adres. Dus wil je een gerechtelijke procedure starten, omdat niets anders tot nu toe heeft gewerkt? Wij zijn de juridisch specialisten waar je naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat jij toch ontvangt waar je recht op hebt.

Deurwaarder inschakelen Amsterdam

Dus heb je meerdere herinneringen en een aanmaning gestuurd? Als een incassotraject (bij ons of een ander incassobureau) ook niet werkt kun je de volgende stap zetten. Wij starten als incassobureau in Amsterdam een rechtszaak voor je door een gerechtelijke procedure op te starten.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Het is de rechter die ons inschakelt als deurwaarder in Amsterdam. Jij start bij ons de gerechtelijke procedure, waarmee we voor je aan de slag gaan. We zoeken samen met jou uit of je een sterke zaak hebt, door na te gaan wat er precies is gebeurd. Dat geldt uiteraard vooral als een ander bureau de incasso deed. Deden wij de incasso? Dan weten we wat er speelt, dus kunnen we snel bepalen of het zinvol is om het uiteindelijk als deurwaarder voor je te proberen.

Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het inschakelen van een deurwaarder. Dat geldt voor alle deurwaarders, omdat het gaat om een gerechtelijke procedure. Het werkt anders dan een incassotraject, dat we op basis van No Cure, No Pay aanbieden.

Zo helpen wij je

We helpen je op meerdere manieren, als deurwaarder in Amsterdam. Dat wil zeggen, wij denken vanaf het begin graag goed (juridisch) met je mee. Zo bieden we op drie verschillende manieren de begeleiding die je zoekt:

 • Beoordeling en advies vooraf
  Samen met onze juristen beoordeel je vooraf of het zinvol is om een gerechtelijke procedure te starten. We kijken mee met wat er gebeurd is en wat er aan de hand is. Op die manier voorkomen we dat je een deurwaarder inschakelt als je vooraf eigenlijk al kunt verwachten dat dit weinig zal opleveren.
 • Begeleiding tijdens het traject
  Tijdens de gerechtelijke procedure begeleiden we je. Onze betrokken juristen kijken met je mee, leggen je uit welke stappen belangrijk zijn en wat er nog zal volgen. Zo ben je steeds op de hoogte van de voortgang en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien helpen we je met de ingewikkelde juridische zaken, waar jij hopelijk voor het eerst mee te maken hebt.
 • Monitoring achteraf
  Wijst de rechter jou de betaling toe in het vonnis? Dan is het belangrijk dat dit ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. We blijven betrokken, om ervoor te zorgen dat je echt het bedrag ontvangt waar je recht op hebt.

Tijdens de gerechtelijke procedure zijn we natuurlijk bereikbaar voor al jouw vragen. Dus zoek je extra begeleiding of twijfel je ergens over? Geen zorgen, wij zijn gewoon beschikbaar.

Bovendien kun je de voortgang van de procedure eenvoudig online volgen. Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot jouw dossier. Zo laten we je zien wat we voor je doen en of we al als deurwaarder in Amsterdam aan de slag kunnen.

Kosten van een deurwaarder Amsterdam

Als je een deurwaarder in Amsterdam wilt inschakelen is dat helaas niet gratis. Er worden kosten gemaakt, omdat er gaat om een gerechtelijke procedure. Wat dat betreft gaat het om onze kosten als deurwaarder, net als om een aantal andere bedragen:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

Wij begrijpen dat je vooraf graag zo goed mogelijk wilt weten waar je aan toe bent. Daarom schatten we de kosten zo duidelijk mogelijk in. Onze juristen hebben veel ervaring met deze zaken. We weten wat de mogelijkheden zijn en waar je rekening mee moet houden. Op basis daarvan geven we je aan wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Tip: heeft de debiteur nooit aangegeven dat een factuur niet terecht zou zijn? In dat geval bieden we je een all-in tarief aan. Het is één tarief, waarvoor wij voor je aan de slag gaan. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deurwaarder Amsterdam

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Deurwaarder Amsterdam

Zoek je een deurwaarder in Amsterdam die weet hoe de juridische procedure werkt? Wij bieden de begeleiding die je zoekt, omdat we begrijpen dat je hier (hopelijk) nog niet eerder mee te maken had. Wij zorgen ervoor dat jij toch de betaling ontvangt waar je recht op hebt, ook als eerdere pogingen zoals een incassotraject helaas niet tot het gewenste resultaat hebben geleid.

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in Amsterdam?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews