Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Amsterdam

Wij zijn jouw deurwaarder in Amsterdam.

Bij ons ben je aan het juiste adres. Dus wil je een gerechtelijke procedure starten, omdat niets anders tot nu toe heeft gewerkt? Wij zijn de juridisch specialisten waar je naar op zoek bent. Samen zorgen we ervoor dat jij toch ontvangt waar je recht op hebt.

Deurwaarder inschakelen Amsterdam

Dus heb je meerdere herinneringen en een aanmaning gestuurd? Als een incassotraject (bij ons of een ander incassobureau) ook niet werkt kun je de volgende stap zetten. Wij starten als incassobureau in Amsterdam een rechtszaak voor je door een gerechtelijke procedure op te starten.

Deurwaarder: via een gerechtelijke procedure

Het is de rechter die ons inschakelt als deurwaarder in Amsterdam. Jij start bij ons de gerechtelijke procedure, waarmee we voor je aan de slag gaan. We zoeken samen met jou uit of je een sterke zaak hebt, door na te gaan wat er precies is gebeurd. Dat geldt uiteraard vooral als een ander bureau de incasso deed. Deden wij de incasso? Dan weten we wat er speelt, dus kunnen we snel bepalen of het zinvol is om het uiteindelijk als deurwaarder voor je te proberen.

Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het inschakelen van een deurwaarder. Dat geldt voor alle deurwaarders, omdat het gaat om een gerechtelijke procedure. Het werkt anders dan een incassotraject, dat we op basis van No Cure, No Pay aanbieden.

We helpen je graag

We helpen je op meerdere manieren, als deurwaarder in Amsterdam. Dat wil zeggen, wij denken vanaf het begin graag goed (juridisch) met je mee. Zo bieden we op drie verschillende manieren de begeleiding die je zoekt:

 • Beoordeling en advies vooraf
  Samen met onze juristen beoordeel je vooraf of het zinvol is om een gerechtelijke procedure te starten. We kijken mee met wat er gebeurd is en wat er aan de hand is. Op die manier voorkomen we dat je een deurwaarder inschakelt als je vooraf eigenlijk al kunt verwachten dat dit weinig zal opleveren.
 • Begeleiding tijdens het traject
  Tijdens de gerechtelijke procedure begeleiden we je. Onze betrokken juristen kijken met je mee, leggen je uit welke stappen belangrijk zijn en wat er nog zal volgen. Zo ben je steeds op de hoogte van de voortgang en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien helpen we je met de ingewikkelde juridische zaken, waar jij hopelijk voor het eerst mee te maken hebt.
 • Monitoring achteraf
  Wijst de rechter jou de betaling toe in het vonnis? Dan is het belangrijk dat dit ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. We blijven betrokken, om ervoor te zorgen dat je echt het bedrag ontvangt waar je recht op hebt.

Tijdens de gerechtelijke procedure zijn we natuurlijk bereikbaar voor al jouw vragen. Dus zoek je extra begeleiding of twijfel je ergens over? Geen zorgen, wij zijn gewoon beschikbaar.

Bovendien kun je de voortgang van de procedure eenvoudig online volgen. Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot jouw dossier. Zo laten we je zien wat we voor je doen en of we al als deurwaarder in Amsterdam aan de slag kunnen.

Kosten van een deurwaarder Amsterdam

Als je een deurwaarder in Amsterdam wilt inschakelen is dat helaas niet gratis. Er worden kosten gemaakt, omdat er gaat om een gerechtelijke procedure. Wat dat betreft gaat het om onze kosten als deurwaarder, net als om een aantal andere bedragen:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

Wij begrijpen dat je vooraf graag zo goed mogelijk wilt weten waar je aan toe bent. Daarom schatten we de kosten zo duidelijk mogelijk in. Onze juristen hebben veel ervaring met deze zaken. We weten wat de mogelijkheden zijn en waar je rekening mee moet houden. Op basis daarvan geven we je aan wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Tip: heeft de debiteur nooit aangegeven dat een factuur niet terecht zou zijn? In dat geval bieden we je een all-in tarief aan. Het is één tarief, waarvoor wij voor je aan de slag gaan. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Deurwaarder Amsterdam

Neem contact op met onze juristen

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit deurwaardersdiensten in Amsterdam.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Waarom kiezen voor Credifin Nederland?

Professionele en betrouwbare dienstverlening: Bij Credifin Nederland begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een gevoelige kwestie kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze deurwaarders professioneel en betrouwbaar te werk gaan. Wij streven ernaar om de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar op een eerlijke en rechtvaardige manier te behartigen.

Lokale expertise: Als deurwaarder in Waalwijk hebben wij uitgebreide kennis van de lokale wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen en uw vorderingen op een juridisch verantwoorde manier te innen. Onze lokale expertise zorgt ervoor dat wij de specifieke situatie in Amsterdam goed begrijpen en hierop kunnen inspelen.

Persoonlijke benadering: Bij Credifin Nederland geloven we in een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elke zaak uniek is en vereist daarom een maatwerkoplossing. Onze deurwaarders nemen de tijd om uw situatie te analyseren en samen met u een strategie te bepalen die het beste bij uw specifieke situatie past. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip.

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Wij zitten met ons bedrijf in de fashion en willen onze focus houden op de core business. Daarom het is heel prettig om Credifin als vangnet te hebben! Zij ontzorgen ons en dankzij hen ontvangen we bijna altijd alle betalingen.” Bibian HoyngState-of-Brands

“Het Orthocenter met ruim 45 vestigingen is van mening dat incassobureau Credifin een goede partner is en een uitstekende dienstverlening geeft op gebied van No Cure No Pay incasso. Waardering is er voor de menselijke manier van incasseren.” Bas Molenaar, Orthocenter

“Zeer positief, goede communicatie, systeem is gebruikersvriendelijk zodat je snel de status van een dossier kunt inzien.” Eltje de Graaf, Mea Fysio

Deurwaarder Amsterdam

Zoek je een deurwaarder in Amsterdam die weet hoe de juridische procedure werkt? Wij bieden de begeleiding die je zoekt, omdat we begrijpen dat je hier (hopelijk) nog niet eerder mee te maken had. Wij zorgen ervoor dat jij toch de betaling ontvangt waar je recht op hebt, ook als eerdere pogingen zoals een incassotraject helaas niet tot het gewenste resultaat hebben geleid.

 

 

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze specialist Jesse over Deurwaarder Amsterdam?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]