Incassobureau Veenendaal

Incassobureau Veenendaal

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in Veenendaal?

Kies voor Credifin Nederland. Wij bieden efficiënte incasso-oplossingen met een 'No Cure, No Pay' beleid. Start vandaag nog met het verbeteren van je cashflow.

Incassobureau inschakelen Veenendaal

Ben je op zoek naar een innovatief en daadkrachtig incassobureau in Veenendaal? Zoek niet verder. Bij Credifin Nederland begrijpen we dat het innen van openstaande facturen tijdrovend en stressvol kan zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Met meer dan 18 jaar ervaring in de incassowereld, hebben we de kennis en vaardigheden om je te ondersteunen bij het innen van je vorderingen.

Onze unieke aanpak

Wij hanteren we een unieke aanpak. We geloven niet in agressieve incassopraktijken. In plaats daarvan kiezen we voor een vriendelijke, maar duidelijke benadering. We maken het de debiteur duidelijk dat er betaald moet worden, maar doen dit op een respectvolle manier. Deze aanpak heeft ons succes gebracht. We hebben een hoog slagingspercentage en veel tevreden klanten.

Voordelen incassobureau Veenendaal

 • 100% No Cure, No Pay incasso
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Snel resultaat: 18 jaar ervaring
 • Volg jouw incassotraject 24/7 online
 • Binnen 5 minuten indienen

No Cure, No Pay

We werken op basis van ‘No Cure, No Pay incasso‘. Dit betekent dat je alleen betaalt als we erin slagen om het bedrag te incasseren. Als we het bedrag niet kunnen innen, brengen we je geen kosten in rekening. Je loopt dus geen risico.

Incasso Veenendaal: snel en efficiënt

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is bij het innen van vorderingen. Daarom zorgen we ervoor dat we snel handelen. Je kunt je factuur binnen een paar minuten online indienen. Zodra we je factuur hebben ontvangen, gaan we aan de slag. We nemen contact op met je debiteur en sturen aan op betaling. We doen dit via verschillende kanalen, waaronder telefonisch contact, e-mail, SMS, WhatsApp en sociale media.

24/7 inzicht in je dossier

Wij vinden transparantie en communicatie erg belangrijk. Daarom houden we je altijd op de hoogte van de voortgang van je incassozaak. Je kunt de status van je zaak 24/7 volgen via je online dossier. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Neem contact op met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Veenendaal, provincie Utrecht.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Ervaringen van onze klanten

Klantbeoordelingen, zie wat onze klanten zeggen: 

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Incasso in Veenendaal

Dus ben je op zoek naar een incassobureau in Veenendaal? Wil je een incassobureau inschakelen Veenendaal? We helpen bedrijven zoals die van jou in Veenendaal en omgeving. Als de factuur open blijft staan en het niet lukt om verder te komen, gaan we daar graag mee aan de slag.

En sterker nog, wij kunnen het volledige debiteurenbeheer voor je uit handen nemen als je dat prettig vindt. Zo kun jij je veel concreter richten op de core-business van jouw bedrijf.

 • Note: Het is opmerkelijk dat vele klanten die aanvankelijk niet betaalden, ons uiteindelijk verzoeken om hun facturen te innen. Naar onze mening is dit het overtuigende bewijs dat onze strategie effectief is, met name als het behoud van een goede relatie met jouw klant een prioriteit is.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze incassospecialist Jesse over incassobureau Veenendaal?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kun je als particulier gebruik maken van de diensten van een incassobureau in Veenendaal?

Zeker weten, als particulier heb je de volledige vrijheid om een beroep te doen op onze expertise als incassobureau in Veenendaal wanneer je wordt geconfronteerd met openstaande schulden die niet worden voldaan. Het is echter wel cruciaal om over voldoende bewijs te beschikken dat duidelijk aangeeft dat de andere partij jou inderdaad een bedrag schuldig is, voordat je ons inschakelt.

Voor gedetailleerde informatie over onze diensten en hoe we je kunnen helpen, nodigen we je uit om onze speciale webpagina te bezoeken: incassobureau voor particulieren

Heb je meer vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: Bel ons op: 020-3452675, we zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur

Is het mogelijk om een incassobureau in Veenendaal slechts eenmalig in te schakelen?

Absoluut, het is zeker mogelijk om ons incassobureau in Veenendaal eenmalig in te schakelen als je slechts één keer een vordering wilt uitbesteden. We brengen geen abonnements- of dossierkosten in rekening en we werken volgens een 100% No Cure, No Pay-beleid. Op deze manier kun je onze diensten eenmalig uitproberen zonder enige bijkomende verplichting.

Onze flexibiliteit en klantgerichte aanpak maken ons tot een betrouwbare partner voor zowel eenmalige als terugkerende incassozaken. Of het nu gaat om een enkele vordering of een doorlopende incassobehoefte, bij ons incassobureau in Veenendaal ben je verzekerd van professionele ondersteuning en uitstekende service. Onze ervaring en expertise staan tot je beschikking om je te helpen je onbetaalde facturen zo snel en efficiënt mogelijk te innen.

Voeren jullie ook huurincasso's uit als incassobureau in Veenendaal?

Ja, bij ons incassobureau in Veenendaal, hebben we zeker de mogelijkheid om achterstallige huurinkomsten voor je te innen. We bieden huurincasso-diensten aan voor zowel particuliere verhuurders als zakelijke vastgoedbeheerders die problemen ondervinden bij het ontvangen van de huur.

Ons team staat klaar om verhuurders te helpen bij het innen van achterstallige huur met behulp van een doeltreffende en vlotte aanpak. Wij werken volgens het ‘no cure, no pay’-principe, wat betekent dat er geen kosten in rekening worden gebracht als we de achterstallige huur niet succesvol kunnen innen.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring in huurincasso, kunnen we verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een efficiënte oplossing. Dien je huurincasso bij ons in en geniet van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten in huurincasso.

Wie draagt de kosten voor het gebruik van ons incassobureau in Veenendaal?

Het kost je niets!. Wij hanteren het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat inhoudt dat de debiteur onze kosten (de kosten conform de Wet incassokosten) betaalt, mits we succesvol zijn in het innen van het uitstaande bedrag. Mochten we het verschuldigde bedrag niet kunnen innen, dan worden er geen kosten aan jou doorberekend, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We zetten ons in voor volledige transparantie en werken zonder verborgen kosten. Voor meer informatie over onze incassovoorwaarden kun je hier terecht: No Cure No Pay incasso

Is het mogelijk om via jullie incassobureau in Veenendaal een WIK-brief te versturen?

Jazeker, wij kunnen ook het verzenden van een laatste aanmaning of WIK-brief voor je regelen voordat we het incassotraject opstarten. Als je je klant nog een laatste mogelijkheid wilt geven om de factuur te betalen, kun je ons inschakelen om een beleefde en correcte laatste aanmaning te sturen. Dit doen we altijd namens jou en op ons eigen briefpapier, wat in veel gevallen leidt tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant te schaden.

Lees meer over hoe wij een WIK brief versturen op onze webpagina: WIK brief

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]