Incassobureau Almelo

Incassobureau Almelo

Zoek je een incassobureau in Almelo met een unieke aanpak?

Kies voor een tactvolle benadering bij het innen van openstaande vorderingen, in plaats van de harde aanpak die vaak negatief in de media wordt belicht. Bij CrediFin, geloven we in het respecteren van de klantrelatie en streven we ernaar om een goede band te behouden, zelfs tijdens het incassoproces. Onze aanpak is zowel effectief als respectvol, met als doel het behouden van een positieve relatie met jouw klant.

Incassobureau Almelo: Credifin 17+ jaar ervaring

In de complexe wereld van vandaag is het innen van openstaande vorderingen een uitdaging voor veel bedrijven. Dit is waar CrediFin Incassobureau in beeld komt. Wij zijn gespecialiseerd in incasso en begrijpen de nuances van het vak. Of je nu een grote vordering probeert te innen bij een klant die failliet dreigt te gaan, of je wilt het vooral vriendelijk aanpakken, wij stemmen de werkwijze af op jouw wensen.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Bij CrediFin hebben we het proces van het indienen van een incasso-opdracht gestroomlijnd. Je kunt jouw openstaande factuur of facturen eenvoudig online uploaden. Dit proces duurt slechts een paar minuten. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag.

We nemen contact op met jouw klant en stellen hem of haar in gebreke. We doen dit op verschillende manieren, waaronder telefonisch, via een Aangetekende E-mail™, SMS, WhatsApp, sociale media en een belrobot. We maken gebruik van alle mogelijke communicatiekanalen om ervoor te zorgen dat jouw klant de boodschap ontvangt. Bovendien houden we je via ons online platform altijd op de hoogte van de voortgang van de incasso.

No Cure, No Pay incasso

Bij CrediFin werken we op basis van het No Cure, No Pay-incasso. Dit betekent dat je alleen betaalt als we erin slagen om het bedrag voor je te innen. Als het ons niet lukt om het bedrag te innen, bijvoorbeeld omdat de klant failliet is of blijft weigeren te betalen, dan nemen wij de kosten voor onze rekening. Dit principe zorgt ervoor dat je geen financieel risico loopt bij het inschakelen van onze diensten.

Incasso in Almelo

CrediFin is jouw betrouwbare partner voor incasso. Je kunt jouw factuur eenvoudig online bij ons indienen. We bieden onze diensten aan in heel Nederland, dus ongeacht waar je bedrijf gevestigd is, kunnen we je helpen met jouw incassobehoeften.

Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam, hebben we een uitgebreid netwerk en de nodige middelen om effectief te werken voor klanten in heel Nederland, inclusief Almelo. We hoeven niet fysiek aanwezig te zijn bij jouw klant of debiteur. We maken gebruik van telefonische en online communicatiekanalen om contact op te nemen en de betaling te regelen.

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Almelo?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat gebeurt er tijdens een incassotraject bij CrediFin Incassobureau Almelo?

Een incassotraject bij CrediFin begint met het indienen van jouw openstaande factuur of facturen. Vervolgens nemen we contact op met jouw klant en stellen hem of haar in gebreke. We doen dit op verschillende manieren, waaronder telefonisch, via een Aangetekende E-mail™, SMS, WhatsApp, sociale media en voice-dialing. Als de klant niet betaalt, kunnen we een gerechtelijke procedure starten. Lees meer over ons incassotraject.

Biedt CrediFin Incassobureau Almelo ook diensten aan voor particulieren?

Ja, bij CrediFin bieden we onze diensten niet alleen aan bedrijven, maar ook aan jou als particulier. Of je nu een eenmalige openstaande factuur hebt of regelmatig te maken hebt met late betalingen, we kunnen je helpen met jouw incassobehoeften. Neem een kijkje op incassobureau voor particulieren.

Sturen jullie ook een WIK-brief als incassobureau Almelo?

Een WIK-brief (Wet Incasso Kosten) is een wettelijk verplichte brief die naar de debiteur wordt gestuurd voordat incassokosten in rekening kunnen worden gebracht. Bij CrediFin Incassobureau Almelo zorgen we ervoor dat de WIK-brief correct en op tijd wordt verzonden, zodat we aan alle wettelijke vereisten voldoen.

Als je meer wilt weten over hoe wij een WIK-brief verzenden en welke stappen we nemen om betaling te bevorderen, kun je terecht op onze webpagina “WIK-brief“. Hier vind je gedetailleerde informatie over ons proces en kun je meer inzicht krijgen in hoe we je kunnen ondersteunen bij het versturen van een effectieve WIK-brief.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten voor het verzenden van een WIK-brief. We staan klaar om je te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces.

Wanneer start CrediFin Incassobureau Almelo een gerechtelijke procedure voor jou?

Een gerechtelijke procedure wordt gestart als een minnelijk incassotraject niet tot betaling heeft geleid. Bij CrediFin Incassobureau Almelo starten we een gerechtelijke procedure alleen na grondige evaluatie van de situatie en na overleg met jou. We zullen je begeleiden tijdens het hele proces en streven naar het beste resultaat. Neem een kijkje op Gerechtelijke procedure .

Wat betekent huurincasso bij CrediFin Incassobureau Almelo voor jou?

Huurincasso is een specifiek type incasso dat zich richt op het innen van achterstallige huurbetalingen. Bij CrediFin Incassobureau Almelo hebben we ervaring met huurincasso en kunnen we jou helpen om achterstallige huurbetalingen effectief te innen, terwijl we de relatie met jouw huurder respecteren. Neem kijkje op huurincasso.

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews