Incassobureau Den Haag

Incassobureau Den Haag

Incassobureau in Den Haag inschakelen?

Het is de beste manier om de openstaande rekening alsnog te innen, omdat we daar in meer dan 90% van de gevallen in slagen. Ze incasseren we facturen die klanten niet of niet op tijd betalen.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Dat doen we op een vriendelijke toon, terwijl we heel duidelijk laten blijken dat je het er niet bij laat zitten en je het geld wilt ontvangen. We innen als incassobureau in Den Haag waar jij recht op hebt, eventueel op basis van een betaalafspraak of een -regeling met jouw klant.

De kosten brengen we zoveel mogelijk bij je klant in rekening. We werken in ieder geval 100% op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat voorkomt dat jij kosten hoeft te maken, als het toch niet lukt om het bedrag te innen.

No Cure, No Pay incasso

We zijn jouw No Cure, No Pay incassobureau in Den Haag. Dat betekent dat jij totaal geen risico loopt, als je de factuur indient. Wij nemen het risico van je over, en proberen de kosten bovendien bij je klant in rekening te brengen.

Het openstaande factuurbedrag verhogen we met de eventuele wettelijke rente en onze incassokosten. Dus betaalt de klant het volledige bedrag dat we in rekening brengen? Dan hoef jij geen kosten te maken, zodat je gratis gebruik maakt van onze incassodiensten.

En lukt het onverhoopt niet om de openstaande factuur te innen? Het lukt ons in meer dan 90% van de gevallen. Als het niet lukt is dat ons risico, dus brengen we je geen kosten in rekening. En dat geldt zowel voor de grote facturen als de kleine bedragen, waardoor je altijd goed weet waar je aan toe bent.

Wij zorgen er met onze No Cure, No Pay incasso voor dat jij ontvangt waar je recht op hebt. En dat zonder vooraf risico te lopen, omdat je nog geen kosten hoeft te maken. In plaats daarvan kun je online een account aanmaken en de factuur gewoon uploaden. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag.

Incassobureau Den Haag / Deurwaarder Den haag

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze precieze werkwijze, als je een openstaande factuur wilt innen? We maken het je als incassobureau in Den Haag graag makkelijk.

Je kunt gewoon online een account aanmaken, waarna je meteen een factuur kunt indienen en starten met incasso Den Haag. Dat lukt binnen een paar klikken en kost je dus maar een paar minuten van je tijd.

Zodra je de factuur uploadt kijken we die voor je na en nemen we die in behandeling. Vanaf dat moment gaan we ermee aan de slag. We starten met een brief of een Aangetekende E-mail aan jouw klant.

Daarna kun je de voortgang 24/7 in de gaten houden. En hebben we vragen, bijvoorbeeld over een betaalafspraak met jouw klant? We nemen contact met je op, zodat jij altijd de volledige controle hebt.

Voordelen incasso Den Haag

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 18 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Maak kennis met onze incassospecialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit incassodiensten in Den Haag en provincie Zuid Holland.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Dit zeggen onze klanten

“We hadden eigenlijk niet verwacht dat de klant de incasso ging betalen, omdat we de klant heel veel kansen en tegemoetkomingen hadden gegeven, en daarop werd nooit gereageerd. De klant heeft nu uiteindelijk toch betaald” Hildebrand van Kuijeren

“Wat een ontzettend goed bedrijf! Ik werk al jaren met credifin, gelukkig niet all te vaak. Tot nu toe hebben ze altijd het geld binnen gehaald. Ze zitten er bovenop en voor de schuld eiser zijn er vrijwel geen kosten. Bel ze dus direct en je bent zelf van alle soris af.” Johan V D Velde

“Helaas gebruik moeten maken van Credifin voor een incasso klant. Maar wat ging dit vlot! Heel tevreden!” HB Select

Incassobureau Den Haag

Zoek je een ervaren en tegelijkertijd innovatief incassobureau in Den Haag? We krijgen regelmatig de vraag van niet-betalende klanten om ook voor hen de openstaande facturen te innen.

Het is onze vriendelijke en toch dwingende toon die daarin een belangrijke rol speelt. Wij weten wat werkt, terwijl we ook goed begrijpen dat je de misschien goede relatie met je klant natuurlijk niet op het spel wilt zetten.

Wil je een incassobureau in Den Haag inschakelen of ben je op zoek naar een deurwaarder in Den Haag? Dus zoek je een manier om de openstaande factuur of facturen te innen?

Geef het ons uit handen, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag. Je kunt online een account aanmaken en binnen 5 minuten je factuur indienen.

Vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat je meer dan 90% kans maakt om het bedrag alsnog te ontvangen, ook al lijkt het daar op dit moment misschien nog niet op.

Meer weten?

Heb je nog vragen over Incassobureau Den Haag?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies over je incasso-opdracht?

Wil je onbetaalde facturen aanpakken met behulp van een incassobureau en bent je benieuwd naar de slagingskans van je zaak? Neem direct contact op voor een GRATIS incasso-adviesgesprek of bel onze incassospecialisten op 020-3452675

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Is het mogelijk om als particulier een incassobureau in Den Haag in te schakelen?

Ja, als particulier is het zeker mogelijk om gebruik te maken van de diensten van ons incassobureau in Den Haag wanneer je te maken hebt met onbetaalde vorderingen.

Wanneer je geconfronteerd wordt met openstaande vorderingen die niet worden betaald, kun je ons als incassobureau inschakelen om je te helpen. Het is echter belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de andere partij daadwerkelijk een schuld aan jou heeft voordat je ons inschakelt. Dit bewijsmateriaal kan bestaan uit bijvoorbeeld facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken die aantonen dat er een betalingsverplichting bestaat.

Bij ons incassobureau begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een complex proces kan zijn, vooral voor particulieren. Ons ervaren team staat klaar om je bij te staan en de nodige stappen te ondernemen om de vordering te innen. We kunnen betalingsherinneringen en aanmaningen versturen naar de schuldenaar, en indien nodig kunnen we ook juridische maatregelen nemen, zoals het starten van een gerechtelijke procedure.

Voor meer informatie over onze diensten voor particulieren kun je onze webpagina “Incassobureau particulieren” bezoeken. Hier vind je gedetailleerde informatie over hoe we je kunnen ondersteunen en wat je kunt verwachten tijdens het incassoproces.

Als je nog vragen hebt of als je gebruik wilt maken van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-3452675.
Onze openingstijden zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

We zijn er om je te helpen en streven ernaar om een effectieve en professionele oplossing te bieden voor jouw incassozaken als particulier in Den Haag.

Kunnen jullie een WIK-brief sturen als incassobureau in Den Haag?

Ja, het is zeker mogelijk om via ons incassobureau in Den Haag een WIK-brief te verzenden.

Als je je klant een laatste kans wilt geven om de openstaande factuur te voldoen voordat het incassoproces wordt gestart, kun je ons inschakelen om namens jou een vriendelijke en correcte laatste aanmaning te versturen. Deze laatste aanmaning, ook wel bekend als een WIK-brief (Wet Incasso Kosten), wordt op ons briefpapier verstuurd, maar altijd namens jou als afzender. Dit zorgt in de meeste gevallen voor een effectieve communicatie en kan leiden tot een snellere betaling zonder de relatie met je klant onnodig te schaden.

Bij ons incassobureau begrijpen we het belang van een professionele en respectvolle benadering bij het versturen van een WIK-brief. Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat de brief zorgvuldig wordt opgesteld en verstuurd, rekening houdend met de wettelijke vereisten en met respect voor de klantrelatie. We streven ernaar om een positieve betalingsreactie te stimuleren en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Op onze webpagina “Laatste aanmaning” kun je meer informatie vinden over hoe wij een aanmaning versturen en welke stappen we nemen om een effectieve communicatie tot stand te brengen. Hier vind je gedetailleerde uitleg over ons proces en kun je meer inzicht krijgen in hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verzenden van een WIK-brief.

Als je specifieke vragen hebt over het verzenden van een WIK-brief via ons incassobureau in Den Haag, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces.

 • Bel ons op : 020-3452675
 • Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Kan ik jullie voor een eenmalige incassozaak inschakelen als incassobureau in Den Haag?

Ja, het is zeker mogelijk om ons incassobureau in Den Haag slechts eenmalig in te schakelen.

Als je een specifieke vordering wilt uitbesteden en geen langdurige samenwerking zoekt, kun je bij ons terecht voor een eenmalige incasso-opdracht. Bij ons brengen we geen abonnements- of dossierkosten in rekening en hanteren we een 100% No Cure No Pay-beleid. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer we erin slagen om het verschuldigde bedrag succesvol te incasseren. Zo kun je onze dienstverlening uitproberen zonder verdere verplichtingen.

Bij ons begrijpen we dat je wellicht alleen behoefte hebt aan hulp bij een specifieke situatie en dat je geen langdurige verplichtingen wilt aangaan. Wij bieden daarom de mogelijkheid om eenmalig gebruik te maken van onze expertise, zonder dat dit gepaard gaat met doorlopende kosten.

Of het nu gaat om een enkele vordering of een incidentele behoefte aan incasso-ondersteuning, ons team van professionals staat klaar om je te helpen. We zullen ons inzetten om de beste resultaten te behalen en het verschuldigde bedrag zo snel en efficiënt mogelijk te incasseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je eenmalige incasso-opdracht bij ons in te dienen. We zijn er om je te begeleiden en je te voorzien van de nodige expertise en ondersteuning in het incassoproces, zonder verdere verplichtingen of kosten.

Doen jullie aan huurincasso in Den Haag?

Ja, als incassobureau in Den Haag voeren wij ook huurincasso’s uit.

Bij Credifin Nederland bieden wij huurincasso-diensten aan voor zowel individuele verhuurders als bedrijfsmatige verhuurders die te maken hebben met problemen bij het innen van huurinkomsten. Wij begrijpen dat het innen van achterstallige huur een uitdaging kan zijn en streven ernaar om verhuurders te ondersteunen met een snelle en effectieve aanpak.

Ons ‘no cure, no pay’-beleid is ook van toepassing op huurincasso. Dit betekent dat wij geen kosten in rekening brengen als we er niet in slagen om de vordering succesvol te incasseren. Dit geeft verhuurders gemoedsrust en verzekert hen dat wij ons inzetten om resultaten te behalen.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van huurincasso kunnen wij verhuurders op een professionele manier ondersteunen en zorgen voor een effectieve oplossing. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen en wettelijke vereisten die gepaard gaan met huurincasso en werken met zorgvuldigheid en toewijding aan het behalen van positieve resultaten.

Als verhuurder kun je je huurincasso bij ons indienen en profiteren van onze No Cure No Pay-incassovoorwaarden. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer wij erin slagen om de achterstallige huur succesvol te incasseren. Voor meer gedetailleerde informatie over onze huurincasso in Den Haag en hoe je hiervan kunt profiteren, kun je hier klikken.

Als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze huurincasso in Den Haag, staan wij klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op en ons team van experts zal je begeleiden en adviseren bij je huurincassozaken.

 • Bel ons op : 020-3452675
 • Op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur

Wat kost een incassobureau in Den haag?

Het gebruik van ons incassobureau in Den Haag brengt voor jou als opdrachtgever geen kosten met zich mee.

Bij ons hanteren we het ‘No Cure, No Pay’-principe, wat betekent dat de kosten van het incassotraject worden gedragen door de debiteur. Volgens de Wet Incassokosten heeft de debiteur de verplichting om deze kosten te betalen wanneer we erin slagen het uitstaande bedrag succesvol te innen. Als het ons niet lukt om het geld te incasseren, brengen we jou als opdrachtgever geen kosten in rekening, inclusief geen abonnements- of dossierkosten.

We hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, en streven ernaar om onze dienstverlening zonder verborgen kosten aan te bieden. Je kunt erop vertrouwen dat er geen onverwachte financiële verplichtingen aan verbonden zijn wanneer je ons incassobureau inschakelt.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons ‘No Cure, No Pay’-beleid en onze voorwaarden voor incasso, nodigen we je uit om onze specifieke pagina “No Cure No Pay incasso” te raadplegen. Hier vind je uitgebreide uitleg over hoe dit beleid werkt en welke afspraken er gelden.

Mocht je nog vragen hebben of gebruik willen maken van onze incassodiensten in Den Haag, staan we klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en ondersteuning in jouw incassozaken. Wij zijn bereikbaar op 020-3452675

Hoe lang duurt een incassoprocedure voor incassobureau Den Haag?

De duur van een incassoprocedure in Den Haag kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is het bedrag van de vordering. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het bedrag van de vordering, hoe langer het incassoproces kan duren.

Daarnaast speelt de bereidwilligheid van de debiteur om te betalen een rol. Als de debiteur snel reageert en bereid is om de vordering te voldoen, kan het incassoproces sneller verlopen. Echter, als de debiteur niet meewerkt en het nodig is om juridische stappen te nemen, kan het incassoproces langer duren.

Ook de hoeveelheid beschikbaar bewijs kan invloed hebben op de duur van het incassoproces. Het is belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te hebben dat aantoont dat de debiteur inderdaad een schuld heeft, zoals facturen, overeenkomsten of andere schriftelijke afspraken. Als er onvoldoende bewijsmateriaal is, kan het langer duren om de vordering succesvol te innen.

Bij Credifin begrijpen we dat tijd een belangrijke factor is bij het innen van openstaande vorderingen. We streven ernaar om het incassoproces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk te incasseren. Ons ervaren team zal je zaak zorgvuldig behandelen en de juiste stappen ondernemen om tot een positief resultaat te komen.

Hoewel de duur van een incassoprocedure kan variëren, kun je op onze website de nodige informatie vinden over het incassotraject. Op onze pagina “Incassotraject” geven we een gedetailleerde uitleg van de stappen die we nemen en wat je kunt verwachten tijdens het proces.

Als je specifieke vragen hebt over de duur van jouw incassoprocedure in Den Haag, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te begeleiden en je te voorzien van de nodige informatie en ondersteuning tijdens het incassoproces.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]