some alt text

Incassobureau Den Haag

Incassobureau in Den Haag inschakelen?

Het is de beste manier om de openstaande rekening alsnog te innen, omdat we daar in meer dan 90% van de gevallen in slagen. Ze incasseren we facturen die klanten niet of niet op tijd betalen.

Dat doen we op een vriendelijke toon, terwijl we heel duidelijk laten blijken dat je het er niet bij laat zitten en je het geld wilt ontvangen. We innen waar jij recht op hebt, eventueel op basis van een betaalafspraak of een -regeling met jouw klant. De kosten brengen we zoveel mogelijk bij je klant in rekening. We werken in ieder geval 100% op basis van No Cure, No Pay. Dat voorkomt dat jij kosten hoeft te maken, als het toch niet lukt om het bedrag te innen.

No Cure, No Pay incasso

We zijn jouw No Cure, No Pay incassobureau in Den Haag. Dat betekent dat jij totaal geen risico loopt, als je de factuur indient. Wij nemen het risico van je over, en proberen de kosten bovendien bij je klant in rekening te brengen. Het openstaande factuurbedrag verhogen we met de eventuele wettelijke rente en onze incassokosten. Dus betaalt de klant het volledige bedrag dat we in rekening brengen? Dan hoef jij geen kosten te maken, zodat je gratis gebruik maakt van onze incassodiensten.

En lukt het onverhoopt niet om de factuur te innen? Het lukt ons in meer dan 90% van de gevallen. Als het niet lukt is dat ons risico, dus brengen we je geen kosten in rekening. En dat geldt zowel voor de grote facturen als de kleine bedragen, waardoor je altijd goed weet waar je aan toe bent.

Wij zorgen er met onze No Cure, No Pay incasso voor dat jij ontvangt waar je recht op hebt. En dat zonder vooraf risico te lopen, omdat je nog geen kosten hoeft te maken. In plaats daarvan kun je online een account aanmaken en de factuur gewoon uploaden. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag.

Onze werkwijze: binnen 5 minuten indienen

Ben je benieuwd naar onze precieze werkwijze, als je een openstaande factuur wilt innen? We maken het je als incassobureau in Den Haag graag makkelijk. Je kunt gewoon online een account aanmaken, waarna je meteen een factuur kunt indienen. Dat lukt binnen een paar klikken en kost je dus maar een paar minuten van je tijd.

Zodra je de factuur uploadt kijken we die voor je na en nemen we die in behandeling. Vanaf dat moment gaan we ermee aan de slag. We starten met een brief of een Aangetekende E-mail aan jouw klant. Daarna kun je de voortgang 24/7 in de gaten houden. En hebben we vragen, bijvoorbeeld over een betaalafspraak met jouw klant? We nemen contact met je op, zodat jij altijd de volledige controle hebt.

Je profiteert bij ons van de volgende belangrijke voordelen:

 • Binnen 5 minuten incasso-opdracht indienen
 • 24/7 volgen via je online dossier
 • Ruim 17 jaar ervaring en expertise
 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • Na incassering binnen 1 week op je rekening

Incassobureau Den Haag

Zoek je een ervaren en tegelijkertijd innovatief incassobureau in Den Haag? We krijgen regelmatig de vraag van niet-betalende klanten om ook voor hen de openstaande facturen te innen. Het is onze vriendelijke en toch dwingende toon die daarin een belangrijke rol speelt. Wij weten wat werkt, terwijl we ook goed begrijpen dat je de misschien goede relatie met je klant natuurlijk niet op het spel wilt zetten.

Dus zoek je een manier om de openstaande factuur of facturen te innen? Geef het ons uit handen, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag. Je kunt online een account aanmaken en binnen 5 minuten je factuur indienen. Vanaf dat moment zorgen wij ervoor dat je meer dan 90% kans maakt om het bedrag alsnog te ontvangen, ook al lijkt het daar op dit moment misschien nog niet op.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het incassobureau in Den Haag?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

243 beoordelingen

Naar alle reviews