Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare deurwaarder in Eindhoven?

Met onze jarenlange ervaring en juridische expertise helpen we je bij het innen van onbetaalde facturen via een gerechtelijke procedure. Ontdek onze transparante aanpak en persoonlijke service.

Deurwaarder vs incassobureau Breda

Heb je alles geprobeerd om je geld te krijgen, maar blijft de betaling uit? Dan is het tijd om een deurwaarder in Eindhoven in te schakelen. Maar let op: een deurwaarder schakel je pas in als het incassotraject bij ons incassobureau niet tot het gewenste resultaat heeft geleid.

Deurwaarder: Via een gerechtelijke procedure

Als je kiest voor een deurwaarder, doe je dat via een gerechtelijke procedure. Dat betekent dat je een rechtszaak voert tegen jouw klant. Als die debiteur niet betaalt maar jij daar wel recht op hebt, kun je de betaling via de rechter afdwingen. Wij zijn jouw ervaren deurwaarder in Eindhoven. Dat betekent dat we je helpen tijdens een gerechtelijke procedure.

Wat kun je van ons verwachten?

We gaan als deurwaarder in Eindhoven met al onze inzet voor je aan de slag. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op ervaren juridisch experts, die weten hoe een gerechtelijke procedure werkt. We analyseren eerst jouw situatie, om vast te stellen wat er is gebeurd. Aan de hand daarvan overleggen we of het zinvol is om hiervoor naar de rechter te gaan.

Dit kost een deurwaarder in Eindhoven

Een incassotraject bieden we aan op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat lukt helaas niet bij een gerechtelijke procedure, omdat er allerlei kosten gemaakt worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan deze kosten:

  • Griffierecht
  • Salaris van de gemachtigde
  • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
  • Het vonnis

We proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk voor je in te schatten. Dat betekent dat we aangeven wat de kosten van de verschillende stappen zijn, zodat je zelf mee kunt rekenen. Als dat mogelijk is berekenen we zelfs een all-in tarief. Zo nemen we zoveel mogelijk onzekerheid weg, en leggen we je graag uit wat we voor je zullen doen en hoe dat in de praktijk werkt.

Incassobureau Eindhoven / Deurwaarder Eindhoven

Deurwaarder Eindhoven inschakelen

Zoek je een deurwaarder in Eindhoven die voor elkaar krijgt wat met een incassotraject niet lukt? Wij zorgen ervoor als incassobureau dat je toch het bedrag ontvangt waar je recht op hebt. We leggen je graag uit wat erbij komt kijken, ook in vergelijking tot het incassotraject bij ons incassobureau in Eindhoven dat je misschien kent. Het is een volgende stap, op het moment dat je merkt dat de andere inspanningen niet tot de gewenste resultaten leiden.

Dus heb je alles geprobeerd en recht op het geld, maar wil de debiteur niet betalen? Geen zorgen, wij gaan graag de gerechtelijke procedure met je aan. Dat doen we in begrijpelijke taal en altijd door je vooraf zo goed mogelijk aan te geven wat de kosten zullen zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent. En weet je zeker dat je samenwerkt met ervaren juridisch specialisten die voorkomen dat jij er alleen voor komt te staan.

Kort geding en dagvaarding

Een kort geding kan een effectieve manier zijn om een snelle beslissing van de rechter te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als er sprake is van een dringende situatie waarin je niet kunt wachten op de uitkomst van een normale procedure.

Een dagvaarding is een officieel document waarin je de tegenpartij oproept om voor de rechter te verschijnen. Het is de eerste stap in een gerechtelijke procedure. De dagvaarding moet aan een aantal eisen voldoen en wordt meestal opgesteld door een advocaat of deurwaarder.

Deurwaardersexploot en Executietraject

Een deurwaardersexploot is een officieel document dat door de deurwaarder wordt uitgebracht. Het kan gaan om verschillende soorten exploten, zoals een dagvaarding, een vonnis of een beslaglegging.

Het executietraject is de fase na het vonnis waarin de deurwaarder maatregelen neemt om de vordering te innen. Dit kan bijvoorbeeld door beslag te leggen op loon, bankrekeningen of eigendommen van de schuldenaar.

Deurwaarder Eindhoven

Als je te maken hebt met een klant die niet betaalt, kan een deurwaarder in Eindhoven de oplossing bieden. Door middel van een gerechtelijke procedure kan de deurwaarder ervoor zorgen dat je alsnog je geld krijgt. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het inschakelen van een deurwaarder, kan het uiteindelijk de moeite waard zijn als je daarmee krijgt waar je recht op hebt.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in Eindhoven?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews