Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Roermond

Ben je op zoek naar een betrouwbare deurwaarder in Roermond?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons professionele team van deurwaarders staat klaar om je te helpen bij al je incasso- en gerechtsdeurwaarderszaken

Deurwaarder inschakelen Roermond

Een deurwaarder inschakelen kan een spannende en ingrijpende gebeurtenis zijn. Of je nu te maken hebt met een openstaande factuur, een huurder die de huur niet betaalt of een geschil met een zakelijke klant, onze deurwaarders hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen bij het incasseren van je vorderingen.

Deurwaarder: Het pad naar gerechtigheid

Het inschakelen van een deurwaarder in Roermond is de volgende stap als het incassotraject niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. Dit proces verloopt via een gerechtelijke procedure, wat betekent dat je een rechtszaak voert tegen jouw klant. Als de debiteur weigert te betalen, maar jij daar wel recht op hebt, kan je de betaling via de rechter afdwingen. Dit kan resulteren in een kort geding, een snelle procedure die wordt gebruikt bij spoedeisende zaken. Wij zijn jouw ervaren deurwaarder in Roermond en staan klaar om je te helpen tijdens dit proces.

Wat kun je van ons verwachten?

Als jouw deurwaarder in Roermond zetten we ons volledig in om jouw zaak te winnen. Je kunt vertrouwen op onze ervaren juridische experts die weten hoe een gerechtelijke procedure werkt. We beginnen met het analyseren van jouw situatie om vast te stellen wat er is gebeurd. Op basis hiervan overleggen we of het zinvol is om een rechtszaak te starten.

We begeleiden je op drie verschillende momenten:

 1. Vooraf: We beoordelen hoe zinvol de gerechtelijke procedure is. We onderzoeken of je een sterke zaak hebt en controleren de zaak op eventuele bijzonderheden. Op basis hiervan adviseren we je om wel of niet juridisch verder te gaan.
 2. Tijdens de procedure: Tijdens de gerechtelijke procedure bieden we je betrokken begeleiding. We helpen met de dagvaarding, het betekenen van de dagvaarding en begeleiden je bij de juridische stappen die je moet nemen. Zo sta je er nooit alleen voor.
 3. Achteraf: We letten op de uitvoering van het vonnis van de rechter. Zo zorgen we er samen voor dat je het bedrag waar je recht op hebt ook daadwerkelijk ontvangt. Dit kan resulteren in een executietraject, waarbij de uitspraak van de rechter wordt uitgevoerd.

Uiteraard zijn we op alle momenten bereikbaar voor jouw vragen. Dat geldt voor juridisch advies en voor vragen over de procedure.

De kosten van een deurwaarder in Roermond

Als deurwaarders hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid en transparantie. Wij vinden het belangrijk om heldere afspraken met je te maken en je goed op de hoogte te houden van de voortgang van je dossier. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen. We begrijpen dat het inschakelen van een deurwaarder kosten met zich meebrengt, zoals het betalen van het griffierecht en de kosten voor het betekenen van het deurwaardersexploot. Bij een gerechtelijke procedure zijn er echter kosten verbonden, zoals:

 • Griffierecht
 • Salaris van de gemachtigde
 • Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
 • Het vonnis

We proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk voor je in te schatten. We geven aan wat de kosten van de verschillende stappen zijn, zodat je zelf mee kunt rekenen. Als dat mogelijk is, berekenen we zelfs een all-in tarief.

Neem contact op met onze juristen

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin garant voor topkwaliteit deurwaarders diensten in Roermond.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel : 0203452675 

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Deurwaarder Roermond

Zoek je een deurwaarder in Roermond die voor elkaar krijgt wat met een incassotraject niet lukt? Wij zorgen ervoor dat je toch het bedrag ontvangt waar je recht op hebt. We leggen je graag uit wat erbij komt kijken, ook in vergelijking tot het incassotraject bij ons incassobureau in Roermond dat je misschien kent.

Heb je alles geprobeerd en recht op het geld, maar wil de debiteur niet betalen? Geen zorgen, wij gaan graag de gerechtelijke procedure met je aan. Dat doen we in begrijpelijke taal en altijd door je vooraf zo goed mogelijk aan te geven wat de kosten zullen zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Meer weten?

Heb je nog vragen aan onze specialist Jesse over Deurwaarder Roermond?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]