Over Credifin Nederland, wie zijn wij?

Online incasso software

Op zoek naar online incasso software? Incasseer zelf jouw openstaande facturen, terwijl je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht hebt in de vooruitgang. Online en met volledige controle, vanuit ons webportaal waar je zelf gebruik van kunt maken.

Online incasso: volledige controle

Openstaande facturen zijn veel ondernemers een doorn in het oog. Natuurlijk kun je een incassobureau inschakelen, maar is het niet makkelijker om er zelf mee aan de slag te gaan? En dat is sneller bovendien, omdat je meteen aan de slag kunt.

Benieuwd hoe je onze online incasso software kunt gebruiken? Je kunt jouw incasso online innen dankzij een overzicht over alle mogelijkheden:

 • In- en uitgaande gesprekken
 • Alle e-mails bij elkaar
 • SMS-verkeer in het online portaal
 • Inkomen en uitgaande brieven

Bovendien kun je opmerkingen in het systeem plaatsen, zodat wij er als incassobureau voor je mee aan de slag kunnen. Je volgt de voortgang op de voet, terwijl je bovendien de volledige controle hebt over de stappen die je neemt.

Andersom is onze online incasso software er ook voor jouw klant, de debiteur. Die kan online de factuur inzien, net als de belangrijke communicatie die je gebruikt. Op ons briefpapier, waarmee je in de ondertoon laat merken dat je er geen gras over zal laten groeien.

Online incasso software

Je kunt zelf aan de slag met jouw online incasso, aan de hand van 4 eenvoudige stappen:

 • Maak een account aan in ons webportaal
 • Upload jouw openstaande factu(u)r(en)
 • Direct aan de slag: stuur een Aangetekende E-mail™
 • 24/7 online inzage: altijd volledig op de hoogte

Incasso online: 24/7 toegang

Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze online incasso software. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van onze No Cure, No Pay incasso op het moment dat het jou uitkomt.

Met alle belangrijke brieven, e-mails en SMS-berichten, om jouw klant te laten weten dat de factuur nog openstaat en dat je die graag betaald wilt zien.

En kom je er zelf niet uit met de klant of heb je ondersteuning nodig bij de software die je online kunt gebruiken? Natuurlijk staan we voor je klaar, om je te helpen jouw factuur te incasseren.

De makkelijkste manier om jouw factuur betaald te krijgen, zonder de agressieve stijl van andere incassobureaus waardoor de relatie met jouw klant schade op zou kunnen lopen.

Maak kennis met onze juridische specialisten

Incassobureau kantoor Amsterdam

Al sinds 2005 staat Credifin in de Amsterdamse Zuidas, op Van Leijenberghlaan 199 D, garant voor topkwaliteit incassodiensten.

Met 18 jaar expertise hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 11.500 klanten.

Dit zeggen onze klanten

“Dikke aanrader! Heel erg goed geholpen! Ondanks dat het een relatief kleine factuur was, zijn ze er net zo mee omgegaan als wanneer het een grote was geweest. Ik ben zo blij dat ik hen in heb geschakeld.” Studio Rodenhuis

“Zeer goede communicatie, duidelijke website en beveiligde omgeving waarin de documenten en communicatie gedeeld wordt.” HSV de Werkhond Teteringen

“Helaas moet ik deze dienst wel eens gebruiken; maar wat ben ik er blij mee áls ik het dan nodig heb. Ik ben nu 2x geholpen; 1x met een particulier en 1x een bedrijf die het kop in het zand staken…” Klusjesman Michel

“Ik heb incassobureau Credifin zeer hoog staan, dien al sinds 2019 incassozaken in, bijna altijd met een goed resultaat, ik heb hen toentertijd gevonden via een youtube video (Incassobureau inschakelen I Credifin – Vakkundig en innovatief incasseren voor snel resultaat!), ik dacht, die video ziet er professioneel uit, ik ga het eens proberen, ik heb een account aangemaakt en ben meteen aan de slag gegaan, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.“ Administratiekantoor de Jong

Meer weten?

Heb je nog vragen over Online incasso software?

Neem contact op met Jesse, hij helpt u graag! Tel: 020-3452675

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je meer inzicht in dit onderwerp? Aarzel niet en regel meteen een GRATIS adviesgesprek. Je kunt ook direct onze specialisten bellen op 020-3452675.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]