24/7 online : incasso, herinneringen en laatste aanmaning versturen

Openstaande facturen incasseren

Openstaande facturen incasseren en benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? Je kunt facturen laten incasseren door een incassobureau, maar dat kan problemen opleveren in de relatie met jouw klant.

We kennen allemaal de verhalen van agressieve bureaus en benaderingen, door jouw klant en z’n persoonlijke omgeving dagelijks lastig te vallen met strenge brieven, boze telefoontjes en andere pogingen tot contact. Daar geloven wij niet in om jouw facturen te incasseren. In plaats daarvan weet jij het best hoe je de klant moet benaderen, al kun je daar waarschijnlijk een extra duwtje in de rug bij gebruiken.

Wij helpen je facturen te innen met ons logo en briefpapier. We geven je duidelijk aan wat de te nemen stappen zijn en maken het jouw klant zo makkelijk mogelijk om te betalen. En sterker nog, zowel jij als de niet-betalende klant hebben online toegang tot de factuur en de belangrijke onderlinge communicatie. Dat verlaagt de drempel om te betalen, waardoor we in veel gevallen ook door de debiteur die nog moet betalen gevraagd worden om hun openstaande facturen aan te nemen.

Factuur laten incasseren of zelf aan de slag

Je kunt jouw factuur laten incasseren door een agressief incassobureau, maar is het niet veel beter om daarmee zelf aan de slag te gaan? Wij helpen je de incassokosten en de wettelijke rente te berekenen. Bovendien stellen we je de Aangetekende E-mail™ voor, net als andere belangrijke brieven en slimme SMS-berichten. Het is de makkelijkste manier om jouw klant aan te sporen om te betalen, op een vriendelijke en effectieve manier.

Facturen incasseren: online en eenvoudig

Wil je jouw facturen incasseren en ben je benieuwd hoe onze andere klanten dat aanpakken? Ze doen dat online en eenvoudig, dankzij de hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn.

Ons incassotraject zit op een eenvoudige en toegankelijke manier in elkaar. Dat geldt natuurlijk voor jou om de factuur te innen, net als voor de debiteur die de openstaande rekening moet betalen. Wij helpen je openstaande facturen te incasseren door de juiste benadering te kiezen, terwijl je 24/7 online controle hebt over de vooruitgang die je boekt.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met het incasseren van openstaande facturen, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

No cure no pay incasso

Incassotraject

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Incassobureau

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

192 beoordelingen

Naar alle reviews