Aanmelden als nieuwe incasso klant 

Iedere wettelijk geoorloofde transactie neemt Incassobureau Credifin Nederland voor u in behandeling. De online incasso-service is een bewezen systeem, waarmee u langs een veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft. U kunt na aanmelding meteen aan de slag. Binnen enkele minuten zorgt u ervoor dat uw debiteur de volgende werkdag al een brief van Credifin Nederland op de deurmat heeft liggen. Bij uw eerste incasso opdracht ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging met daarin aanvullende informatie.

Gratis aanmelden

Onze diensten

Laatste aanmaning versturen?

Bent u bereid om uw debiteur nog een laatste kans te geven of bent u er niet zeker van dat u uw debiteur volgens de huidige richtlijnen heeft aangeschreven. Wij versturen een laatste aanmaning uit naam en op briefpapier van Credifin Nederland.
Lees meer >

Incasso-opdracht indienen?

Of het nu gaat om een kleine of een grote vordering, gaat het om een betalings- geschil of reageert uw klant op geen enkele sommatie, wij als incassobureau bieden u een uitzonderlijk intensief incassotraject aan basis van * 100% No-Cure No-Pay *. Innen wij niets ? Betaalt u niets !

Lees meer > 

Huisbezoek/Creditcheck aanvragen?

Een aanvullende service van Incassobureau Credifin Nederland is het persoonlijk bezoeken van de debiteur op het laatst bekende woon- of vestigingsadres of wilt u een Creditcheck aanvragen waarin u meer inzicht krijgen in de kredietwaardigheid, het betaalgedrag, de directie en e.v.t. jaarcijfers van uw debiteur? 

Lees meer > 

Gerechtelijke procedure starten?

Lukt het niet om het openstaande bedrag minnelijk te incasseren? Ook in de gerechtelijke fase kan Incassobureau Credifin Nederland u bijstaan. Wij beschikken over een eigen team van ervaren juristen die u graag te hulp schieten.

Lees meer >