Incassobureau

Onbetaalde facturen betaald krijgen? Ons incassobureau biedt u hulp!

Voor organisaties is er niets vervelender dan onbetaalde facturen van consumenten of zakenpartners. Niet alleen kost het u veel energie om voortdurend achter een niet-betalende klant aan te moeten gaan, ook kan het behoorlijk lastig zijn om de factuur alsnog betaald te krijgen. Als aanbieder heeft u immers niet de middelen die een incassobureau bijvoorbeeld wel heeft. Credifin Nederland helpt u in zo’n situatie! Wij kunnen bouwen op een jarenlange ervaring, een zeer daadkrachtige aanpak, oog voor kwaliteit van onze medewerkers en het gebruik van de meest recente incassomethoden. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van onze Aangetekende E-mail™? Wij zijn het eerste Nederlandse incassobureau wat met dit systeem werkt om uw onbetaalde facturen betaald te krijgen!

No-Cure No-Pay incassobureau

Wij hebben een succesvol eindresultaat hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat u bij ons alleen betaalt voor diensten die wij succesvol voor u hebben kunnen uitvoeren. Als ons incassobureau er niet in slaagt om een onbetaalde factuur alsnog betaald te krijgen door uw klanten, dan bent u ons niets verschuldigd. Op deze manier zorgen we ervoor dat u geen enkel financieel risico loopt als u kiest voor ons No-Cure No-Pay incassobureau. Het zou immers zonde zijn als u hoge kosten moet betalen, terwijl uw onbetaalde facturen wellicht alsnog niet betaald worden.

Diensten die ons incassobureau aanbiedt zijn onder meer het versturen van een laatste aanmaning naar uw klanten, een huisbezoek of creditcheck en een gerechtelijke incasso. Samen met u bekijken onze incassospecialisten welke diensten het meest interessant zijn in uw situatie.

Meer weten over de diensten van ons incassobureau?

Bent u benieuwd wat ons incassobureau voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over de diensten die wij onze klanten aanbieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat onze medewerkers uw vragen kunnen beantwoorden. U bereikt ons telefonisch, per mail, of op ons kantoor in Amstelveen.

Waarom Credifin?

  • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
  • 100% No cure No pay Incasso
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

89 beoordelingen

Naar alle reviews