some alt text

Incasso advies

Op zoek naar incasso advies?

We adviseren je graag over de mogelijkheden als je te maken hebt met een klant of andere relatie die niet betaalt. Dus lukt het niet om het geld te ontvangen waar je recht op hebt? Je kunt jouw factuur uploaden, waarna we er meteen voor je mee aan de slag gaan. Je kunt online de voortgang bijhouden, zodat je steeds op de hoogte bent van wat we voor je doen en hoe we je helpen met de incasso.

En zoek je in plaats daarvan advies door ervaren specialisten? In sommige gevallen is het niet zo makkelijk om een factuur in te dienen en ons in te schakelen om die alsnog betaald te krijgen. Gaat het om een grotere claim, lukt het niet om er met de opdrachtgever uit te komen of is er iets anders aan de hand? We helpen je er graag bij.

Wat is er aan de hand?

Het is belangrijk om goed vast te stellen wat er aan de hand is. Gaat het om een factuur op basis van een getekende of anders goedgekeurde offerte? Is er sprake van een schriftelijke en/of een mondelinge overeenkomst? En zijn er afspraken gemaakt over de werkzaamheden, de levering en de manier waarop dit uiteindelijk betaald zal worden?

We proberen de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op die manier zijn we je goed van dienst met een passend incasso advies. Dus twijfel je over de mogelijkheden of heb je al van alles geprobeerd, maar zonder succes? In die gevallen kunnen we je waarschijnlijk goed adviseren.

Advies over de mogelijkheden

Benieuwd naar ons incasso advies en hoe we je daarmee kunnen helpen? Dat kan bijvoorbeeld op de volgende twee manieren:

 • Minnelijke fase
  Is er sprake van een incasso, omdat een klant de factuur niet of niet op tijd betaalt? We denken in ons incasso advies graag met je mee over de mogelijkheden van de minnelijke fase. We geven de klant aan dat de factuur open staat, dat die nog betaald moet worden en dat je er alles aan zal doen om dit voor elkaar te krijgen. Dat doen we op een dringende en tegelijkertijd vriendelijke toon, om de goede relatie die je wellicht nog hebt te behouden.
 • Juridische fase
  Lijkt het tijdens de minnelijke fase niet te lukken en wil je de factuur toch graag betaald krijgen? Het is mogelijk om een juridische fase in te gaan. We pakken het juridisch op, waarbij we vooraf kunnen adviseren over de mogelijkheden en de wijze waarop we voor je aan het werk gaan.

Dit kunnen we voor je doen

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen, als er sprake is van een lastige situatie? We geven je graag incasso advies. Bovendien weten we op welke manier we klanten en debiteuren moeten aanspreken, als ze hun openstaande rekeningen niet of niet op tijd betalen.

We voeren precies genoeg druk uit, zonder onvriendelijk of agressief te worden. Niet voor niets vragen veel van de klanten die nog moeten betalen ons daarna om ook hen te helpen. Ze ervaren onze aanpak als prettig, waarmee we het voor elkaar krijgen om de openstaande factuur toch voor je te innen.

Incasso advies: ervaren specialisten

Zoek je naar incasso advies door ervaren specialisten? Wij weten waar je mee te maken hebt en kennen de mogelijkheden om daar iets aan te doen. Dus wil je jouw factuur alsnog innen of ben je benieuwd hoe de procedure er precies uit zal gaan zien? Wij leggen het je uit, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Meer weten?

Heb je nog vragen over incasso advies?

   020-3452675

  info@credifin-nederland.nl

   Chat met ons

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

223 beoordelingen

Naar alle reviews