incassotraject - incassobureau inschakelen

Webportaal voor debiteuren

Gebruik je ons webportaal voor jouw incasso?

Jouw klant is de debiteur. Hij of zij ontvangt van ons een bericht over de openstaande rekening, dat je eenvoudig online kunt versturen. Ook jouw klant kan inloggen in het webportaal, met daarin de belangrijke gegevens over de openstaande factuur.

Het webportaal voor debiteuren?

De debiteur kan altijd en overal inloggen, net als jij. Anders dan jij heeft de debiteur alleen toegang tot de openstaande factu(u)r(en). Uiteraard presenteren we de mogelijkheid om de betaling meteen te doen en leggen we uit om welke factuur het gaat. We laten zowel het openstaande bedrag zien als bijvoorbeeld de wettelijke rente en de incassokosten.

Jouw klant ontvangt van ons de inloggegevens voor het webportaal voor debiteuren. Die gegevens sturen we toe per e-mail of per post, afhankelijk van de gegevens die je ons verstrekt. Vanaf dat moment kunnen zowel jij als de klant de gegevens over de openstaande factuur online inzien.

Hoe werkt het webportaal?

Het webportaal voor debiteuren biedt drie belangrijke mogelijkheden voor jouw klant:

Online betaling doen

Wil jouw klant het openstaande bedrag betalen? Wij maken het graag gemakkelijk. Met de iDeal-button die er beschikbaar is kan de debiteur de betaling veilig en vertrouwd doen. En razendsnel bovendien, zodat we jou het openstaande bedrag zo snel mogelijk kunnen uitkeren.

Betalingsregeling aanvragen

Wil jouw klant graag betalen, maar lukt het niet om dit in één keer te doen? Geen probleem, de debiteur kan online een betalingsvoorstel doen. Samen met jouw klant zoeken we naar een oplossing, vanuit het webportaal voor debiteuren.

In gesprek over de vordering

Is jouw klant het niet eens met de vordering, bijvoorbeeld omdat het geleverde werk niet in orde zou zijn of omdat er volgens de debiteur geen sprake is van een geldige overeenkomst? Jouw klant kan een e-mail sturen of dit direct via het webportaal voor debiteuren laten weten.

Tip: gebruik je het webportaal voor debiteuren voor een particulier, in behandeling bij een schuldhulpinstantie? Vul de gegevens van de bewindvoerder of hulpverlener in. Er is een speciaal formulier beschikbaar om deze gegevens toe te voegen.

Makkelijke betaling voor debiteuren

Met het webportaal voor debiteuren maken we het jouw klant graag makkelijk om de betaling vlot en veilig te voldoen. Vertrouwd via iDeal of door het bedrag naar jou over te maken. We maken de drempel om te betalen zo laag mogelijk, zonder agressieve benadering en hinderlijke telefoontjes of brieven. We behalen daarmee uitstekende resultaten voor onze klanten. En minstens zo belangrijk, dankzij het webportaal en de vriendelijke benadering staat jouw goede relatie met de klant niet meteen op het spel.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met het webportaal voor debiteuren of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Hoe werkt het?

Incassotraject

Bekijk FAQ’s

Contact opnemen

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

192 beoordelingen

Naar alle reviews