Verstuur je laatste aanmaning of betalingsherinnering via Credifin?

Direct indienen

Wil je dat we meteen voor je aan de slag gaan?

Maak dan een account aan voor het online incasso webportaal en upload meteen je achterstallige facturen. Wij als incassobureau zorgen ervoor dat er de volgende dag al een brief op de mat ligt of dat je klant is aangemaand via onze Aangetekende E-mail™ service en/of SMS service.

Direct indienen en altijd inzicht in je dossier(s)

Wanneer je een account aanmaakt en direct een zaak indient, ontvang je bij je eerste incasso-opdracht meteen een opdrachtbevestiging met daarin aanvullende informatie. En via je online incasso account heb je 24/7 inzage in het incassotraject en de bijbehorende documentatie. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat en heb je er zo weinig mogelijk omkijken naar.

Snel resultaat door ervaren incassospecialisten

Uit jaren lange ervaring is gebleken dat we in de meeste gevallen de openstaande bedragen binnen 2 a 3 weken volledig innen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan zullen wij met u de mogelijkheden bekijken om eventueel verdere maatregelen te nemen. Het kan een huisbezoek zijn of in het ergste geval adviseren wij u een gerechtelijke incassoprocedure te starten.

Geen abonnements- of dossierkosten

Wij berekenen bij het indienen geen abonnements- of dossierkosten en kun je kosteloos 24/7 gebruik maken van het online incasso webportaal. Het maakt niet uit hoeveel achterstallige facturen of andere incassozaken je laat opvolgen door ons.

Maak eenvoudig een gratis account aan

Maak nu gratis een account aan en krijg 24/7 inzage in het incassotraject. Dan weet je altijd de status van je incassodossiers.

Account aanmaken

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met een incassobureau of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Incassotraject

No cure, No pay incasso

Hoe werkt het

Contact opnemen

 

 

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

194 beoordelingen

Naar alle reviews