incassotraject - incassobureau inschakelen

Hoe werkt het

Hoe werkt incasso en wat maakt ons innovatiever dan veel andere incassobureaus? Het is een vraag die we regelmatig krijgen, omdat we werken met een vernieuwend webportaal waarin je zelf alle touwtjes in handen hebt. Jij hebt de controle en kunt meteen van start met de incasso, zonder dat de goede relatie met jouw klant op het spel komt te staan.

Incasso in 4 stappen

Benieuwd hoe incasso bij ons werkt? Je kunt je binnen een paar minuten aanmelden en meteen jouw factuur uploaden. Vervolgens heb je in ons portaal alle mogelijkheden om jouw debiteur klantvriendelijk te benaderen. Combineer e-mail, telefonisch contact, WhatsApp en zelfs social media, waarover jij het volledige overzicht hebt. Dankzij 4 duidelijke stappen kun jij meteen aan de slag:

 • Online aanmelden
  Maak online jouw account aan, zodat je meteen kunt beginnen. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, omdat we je alleen vragen om de bedrijfsgegevens die we nodig hebben.
 • Facturen uploaden
  Jouw factu(u)r(en) kun je eenvoudig uploaden, zodat je er mee aan de slag kunt. Eenmaal in ons online webportaal kun je meteen beginnen.
 • Direct aan de slag
  We controleren jouw factuur en de documentatie, waarna je meteen aan de slag kunt. Bijvoorbeeld met een brief of een Aangetekende E-mail™.
 • 24/7 online inzage
  Eenmaal aan de slag heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in jouw account. Daar vind je de openstaande facturen en de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent.

We lossen het graag netjes voor je op

Dankzij onze eenvoudige en klantvriendelijke benadering lukt het ons om in 90% van de gevallen het volledige bedrag (inclusief de incassokosten) voor je te vorderen. Tegelijkertijd komt jouw goede relatie met de klant niet in gevaar. En lukt het niet tijdens het incassotraject? Dan heb je natuurlijk de mogelijkheid tot een betalingsregeling of uiteindelijk een gerechtelijke procedure. We pakken door als dat nodig is, zonder dat we stappen zetten waar jij niet van op de hoogte bent.

24/7 inzage in de voortgang

Wij vinden het belangrijk dat jij de controle hebt. Online heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage in de voortgang en de status. Jij kunt contact met jouw klant opnemen via e-mail, SMS, WhatsApp en social media, waarbij alle communicatie in één helder overzicht terechtkomt. En heb je vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staan we natuurlijk voor je klaar om je daarbij te helpen.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met incasso of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Incassotraject

No cure no pay

Bekijk de veelgestelde vragen

Contact opnemen

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews