incassotraject - incassobureau inschakelen

Incasso

Incasso inzetten als jouw klant een factuur niet betaalt?

Een laagdrempelige manier om het geld te ontvangen waar je recht op hebt, als een betalingsherinnering en een aanmaning niet lijken te werken. Heel vervelend natuurlijk, maar iets waar helaas veel ondernemers mee te maken krijgen.

Incasso in 4 stappen

Je kunt je binnen een paar minuten je incasso aanmelden en meteen jouw factuur uploaden. Dankzij 4 duidelijke stappen kun jij meteen aan de slag:

Remove the row

Column: 1

Account aanmaken - software
Online aanmelden 
 
Maak online jouw account aan, zodat je meteen kunt beginnen. Het kost je slechts een paar minuten van je tijd, omdat we je alleen vragen om de bedrijfsgegevens die we nodig hebben.

 

Column: 2

Verstuur je laatste aanmaning of betalingsherinnering via Credifin?
Facturen uploaden 
 
Jouw factu(u)r(en) kun je eenvoudig handmatig uploaden, zodat je er mee aan de slag kunt. Eenmaal in ons online webportaal kun je meteen beginnen.

 

 

Remove the row

Column: 1

Direct aan de slag met je incassovordering
Direct aan de slag 
 
We controleren jouw factuur en de documentatie, waarna we meteen aan de slag gaan. Bijvoorbeeld met een brief, Aangetekende E-mail™ of SMS.

 

Column: 2

24/7 online : incasso, herinneringen en laatste aanmaning versturen
24/7 online inzage
 
Eenmaal aan de slag heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in jouw dossier(s). Daar vind je de openstaande facturen en de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent.

 

 

Incasso facturen automatisch aanleveren middels een API koppeling

Heb je meerdere facturen en wil je deze middels een automatische koppeling aanleveren? Dat kan bij ons, hiervoor hebben wij een state-of-the-art API (Application Programming Interface) beschikbaar.

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met andere boekhoudpakketten zoals Exact, Afas, Twinfield, Accountview, Microsoft Dynamics en velen meer.

  • Zeer geschikt voor: Verenigingen en bedrijven met grote volumes 
  • Implementatie : Binnen 24 uur te realiseren

Uiteraard helpen onze technische specialisten je altijd bij het aansluiten en implementeren.  Voor meer informatie kunt u ons het beste telefonisch contacten, wij helpen je graag.

Incasso: Hoe gaan we te werk

We zorgen er met incasso voor dat we op een vriendelijke en toch heel duidelijke manier communiceren. Om precies aan te geven om welke factuur het gaat, en welk bedrag er op dit moment openstaat. En om er geen twijfel over te laten bestaan dat je de factuur graag voldaan wilt zien, zonder dat jouw eventueel goede relatie met de klant op het spel komt te staan. Met als doel, op korte termijn de volledige betaling te ontvangen, om daarna de overboeking naar jou te kunnen doen.

Incasso via Credifin: 17 + jaar ervaring

Bij Credifin hebben we meer dan 17 jaar ervaring met incasso. We weten wat er nodig is om jouw klant te laten betalen. Bovendien doen we dat op basis van 100% No Cure, No Pay. Dat betekent dat je geen kosten hoeft te maken, ook niet als de klant toch besluit om niet te betalen. En het tijdens het incassotraject helaas niet lukt om de factuur voor je te innen. Lees meer over onze incassotarieven.

Noot: veel van de niet-betalende klanten worden uiteindelijk ook klant bij ons, omdat ze onze manier van werken voor incasso zo waarderen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over incasso indienen?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Is er een minimaal bedrag voor het starten van een incasso?

Nee, de hoogte van je openstaande factuur maakt voor ons niet uit. Ons incassosysteem kun je kosteloos gebruiken of je nu één of meerdere facturen indient, dat doen we altijd op basis van 100% No Cure, No Pay. Je loopt zodoende geen kostenrisico.

Kan ik als particulier ook een incasso opdracht indienen?

Ja, niet in alle gevallen. Alimentatie- en familiezaken behandelen we niet. Huurzaken en geldleningen wel. Bij dit soort zaken dient wel een getekende overeenkomst aanwezig te zijn. Meer weten? Bel ons op 020-3452675

 

Doen jullie ook incassotrajecten voor buitenlandse incasso's?

Mede door intensieve contacten in verschillende landen kan Credifin Nederland je helpen om je belangen in diverse landen binnen Europa te behartigen. Het incasseren van buitenlandse incasso’s gebeurt volgens het ter plaatse geldende recht en wordt verzorgd door plaatselijke incasso kantoren. De incassomaatregelen worden uitgevoerd door ter plaatse opererende incasso partners die je klanten aanmanen in de eigen taal.

Voor meer informatie over onze buitenlandse incasso kunt je ons telefonisch contacten op 020-3452675.

Hebben jullie een automatische koppelingen voor bulkincasso's (API koppeling)

Ja, dat hebben wij. Voor bulkincasso’s kunnen we je aangeleverde Excelbestanden automatisch inladen of een koppeling maken met je eigen boekhoudsysteem. Je kan bij ons gebruik maken van onze incasso Webservice, Webhooks en Single Sign-On (SSO) inloggen. Het uitwisselen van gegevens verloopt daarmee namelijk sneller en aanzienlijk makkelijker. Voor meer informatie kun je ons contacten op 020-3452675

Wat gebeurt er als er in het minnelijke traject niet geïncasseerd wordt?

Je maakt bij ons altijd gebruik van No Cure, No Pay-incasso. Lukt het onverhoopt niet om de factuur te incasseren? Dan sluiten we het dossier en betaal je geen kosten. Of je kan bij ons een gerechtelijke procedure starten. Lees meer over Gerechtelijke procedure

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

223 beoordelingen

Naar alle reviews