incassotraject - incassobureau inschakelen

Incassotraject

Meteen aan de slag met jouw incasso

Een incassotraject starten bij ons incassobureau? Incasso komt van incasseren, om jouw openstaande facturen of vorderingen te laten betalen. Dankzij een eenvoudig traject, waarmee je het jouw klanten eenvoudig maakt om te betalen.

Incassotraject: Welke middelen zetten we in

Bij Credifin geloven we in een klantvriendelijk incassotraject. Geen dreigende telefoontjes of agressieve e-mails, maar door jouw klant te verleiden (en aan te sporen) de factuur te betalen. Wij geloven in een goede relatie met jouw klant, die ondanks de openstaande factuur niet op het spel hoeft komen te staan. Zowel de Aangetekende E-mail™ als de andere communicatie is daar volledig op gericht. Dat kun je zelf ervaren bij ons in het webportaal, zodra je ermee aan de slag gaat. Benieuwd hoe we dat doen?

Daarvoor gebruik je bijvoorbeeld:

Remove the row

Column: 1

 

 • Aangetekende E-mail™ 
 • SMS 
 • Whatsapp

Column: 2

 

 • Voice-dialing
 • Sociale media
 • Telefonisch contact
 

Aangetekende E-mail™

Wij gebruiken sinds enkele jaren Aangetekende E-mail™. Ontvangers openen het bericht binnen gemiddeld 30 minuten en geven dezelfde dag nog een reactie of betalen de incasso meteen. Bovendien voorkomt het discussie, omdat aantoonbaar is dat de aanmaning is ontvangen én gelezen.

Benieuwd hoe het incassotraject werkt?

We zetten het aan de hand van een paar eenvoudige stappen op een rij:

Verstuur je laatste aanmaning via Credifin?
Factuur uploaden
 
Starten met de incasso, zodat je jouw factuur betaald kunt krijgen? Je kunt online jouw factuur uploaden. De makkelijkste manier om van start te gaan, waarmee we alle belangrijke gegevens meteen bij de hand hebben.

 

Met Credifin kan je direct incasso's indienen
Dossier in behandeling
 
We nemen jouw dossier de zelfde dag nog in behandeling. Daarvan sturen we natuurlijk een bevestiging, zodat je weet dat we ermee aan de slag gaan.

 

Hoe kan ik een incassoburo inschakelen?
Aanschrijven en bellen
 
We schrijven jouw klant aan (middels aangetekende mail, sms en brief), om die officieel in gebreke te stellen. Vervolgens nemen we telefonisch contact op, om zo snel mogelijk met elkaar in gesprek te gaan.

 

Hoe werkt het? Eenvoudig een regeling treffen
Regeling of toezegging
 
We sturen altijd aan op een afspraak tot betaling, echter wanneer jouw klant niet meteen volledig kan betalen, proberen we een passende betalingsregeling te treffen. Het is de eerste stap naar de betaling van jouw factuur, zonder dat jij daar omkijken naar hebt.

 

Hoe werkt het? Makkelijk betalen met Ideal
Betaalafspraak met de klant
 
We maken een betaalafspraak met de klant, inclusief de kosten en wettelijke rente, zodat we jou het volledige bedrag (+ rente) kunnen overmaken.

 

Incasso traject door ervaren incasso specialistenIncassotraject door ervaren incassospecialisten
Overboeking naar jou
 
Iedere maandag boeken we de ontvangen betalingen over naar jou. Dat betekent dat je het geld bij ons razendsnel op je rekening hebt staan.

24/7 inzicht

Na het uploaden van jouw factuur heb je online 24/7 inzicht in de status en voortgang. Je kunt jouw traject eenvoudig volgen, zodat je precies weet waar we op dat moment mee bezig zijn. Aan de hand van de duidelijke workflow zorgen wij ervoor dat je jouw openstaande facturen alsnog snel betaald kunt krijgen.

Met deze duidelijke stappen zorgen we voor een eenvoudig en effectief online incassotraject. De makkelijkste en snelste manier om jouw openstaande factuur te innen. Vriendelijk en voldoende dwingend, waarmee we uitstekende ervaringen hebben. En sterker nog, waardoor een deel van de eerst niet-betalende klanten ons vraagt om ook hun facturen voor ze te innen.

Blijft incasso betaling nog steeds achterwege?

Je maakt bij ons altijd gebruik van No Cure, No Pay-incasso. Lukt het onverhoopt niet om de factuur te incasseren? Dan betaal je geen kosten. Jij kunt 100% vrij van risico jouw facturen innen.

Incassotraject starten

Enthousiast en wil je een traject starten? Maak binnen 1 minuut een account aan en upload jouw openstaande factuur en we gaan meteen voor je aan de slag

Tip: de volgende keer voorkomen dat er achteraf een incassotraject nodig is? Met een kredietcheck kom je erachter met wie je zaken gaat doen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten van het incassotraject? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

No cure no pay incasso

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Contact opnemen

 

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

192 beoordelingen

Naar alle reviews