Gerechtelijke procedure - deurwaarder - deurwaarder inschakelen

Deurwaarder Hilversum

Op zoek naar een ervaren deurwaarder in Hilversum?

Onze specialisten bieden juridische ondersteuning met meer dan 17 jaar ervaring. Wij helpen je bij het incasseren van openstaande rekeningen, het betekenen van een dagvaarding en het starten van een kort geding. Neem vandaag nog contact met ons op!.

Hulp nodig? 17 jaar ervaring 

Ben je op zoek naar een ervaren deurwaarder in Hilversum? Iemand die je kan helpen bij het incasseren van openstaande rekeningen, het betekenen van een dagvaarding of het starten van een kort geding? Zoek niet verder. Met meer dan 17 jaar ervaring in de branche, zijn wij jouw betrouwbare partner in juridische zaken.

Wanneer schakel je een deurwaarder in Hilversum in?

Het inschakelen van een deurwaarder is vaak de laatste stap in een incassotraject. Heb je al betalingsherinneringen en een aanmaning gestuurd, maar blijft de betaling uit? Dan kunnen wij als incassobureau in Hilversum voor je aan de slag gaan, op basis van No Cure, No Pay. Als dit ook niet lukt, of als een ander bureau dit al zonder succes heeft geprobeerd, dan staan we voor je klaar als deurwaarder in Hilversum.

Deurwaarder: Via een gerechtelijke procedure

Het inschakelen van een deurwaarder gebeurt via een gerechtelijke procedure. Dat betekent dat je een rechtszaak voert tegen jouw klant. Als die debiteur niet betaalt maar jij daar wel recht op hebt, kun je de betaling via de rechter afdwingen. Wij zijn jouw ervaren deurwaarder in Hilversum. Dat betekent dat we je helpen tijdens een gerechtelijke procedure.

Wat kun je van ons verwachten?

Als deurwaarder in Hilversum gaan we met al onze inzet voor je aan de slag. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op ervaren juridisch experts, die weten hoe een gerechtelijke procedure werkt. We analyseren eerst jouw situatie, om vast te stellen wat er is gebeurd. Aan de hand daarvan overleggen we of het zinvol is om hiervoor naar de rechter te gaan.

We begeleiden je op drie verschillende momenten:

  1. Vooraf: Voorafgaand is het belangrijk om vast te stellen hoe zinvol de gerechtelijke procedure is. We zoeken uit of je een sterke zaak hebt, door goed na te kijken wat er precies is gebeurd. Heeft de opdrachtgever bijvoorbeeld nooit aangegeven dat een factuur onterecht is? We controleren de zaak op eventuele bijzonderheden, om je vervolgens te adviseren om er wel of niet juridisch mee door te gaan.
  2. Tijdens de procedure: Tijdens de gerechtelijke procedure bieden we je betrokken begeleiding. Dat geldt voor onze rol als deurwaarder in Hilversum, net als tijdens de eerdere fases van het proces. We helpen met de dagvaarding en begeleiden je bij de juridische stappen die je moet nemen. Zo sta je er nooit alleen voor, maar werk je samen met ervaren juristen.
  3. Achteraf: Ten slotte letten we op de uitvoering van het vonnis van de rechter. Zo zorgen we er samen voor dat je het bedrag waar je recht op hebt ook daadwerkelijk ontvangt.

Uiteraard zijn we op alle momenten bereikbaar voor jouw vragen. Dat geldt voor juridisch advies en voor vragen over de procedure, omdat we goed begrijpen dat je hier (hopelijk) niet vaak mee te maken hebt.

Dit kost een deurwaarder in Hilversum

Een incassotraject bieden we aan op basis van No Cure, No Pay incasso. Dat lukt helaas niet bij een gerechtelijke procedure, omdat er allerlei kosten gemaakt worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan deze kosten:

– Griffierecht
– Salaris van de gemachtigde
– Het opmaken en uitbrengen van de dagvaarding
– Het vonnis

We proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk voor je in te schatten. Dat betekent dat we aangeven wat de kosten van de verschillende stappen zijn, zodat je zelf mee kunt rekenen. Als dat mogelijk is berekenen we zelfs een all-in tarief. Zo nemen we zoveel mogelijk onzekerheid weg, en leggen we je graag uit wat we voor je zullen doen en hoe dat in de praktijk werkt.

Deurwaarder Hilversum

Zoek je een deurwaarder in Hilversum die voor elkaar krijgt wat met een incassotraject niet lukt? Wij zorgen ervoor dat je toch het bedrag ontvangt waar je recht op hebt. We leggen je graag uit wat erbij komt kijken, ook in vergelijking tot het incassotraject bij ons incassobureau in Hilversum dat je misschien kent. Het is een volgende stap, op het moment dat je merkt dat de andere inspanningen niet tot de gewenste resultaten leiden.

Het inschakelen van een deurwaarder is een serieuze stap, maar soms is het de enige manier om te krijgen waar je recht op hebt. Met onze ervaring en expertise kunnen we je door het hele proces begeleiden, van het opstellen van de dagvaarding tot het uitvoeren van het vonnis. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare deurwaarder in Hilversum, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deurwaarder in Hilversum?

Bel ons op   020-3452675

E-mail ons   info@credifin-nederland.nl

Chat met ons?   Chat met ons

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

248 beoordelingen

Naar alle reviews