Over ons

Gedrevenheid als incassobureau

In bijna 15 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een jonge, innovatieve club die destijds kansen zag in het online incasseren, naar een grotere, ervaren speler met ruim 10.000 online aangemaakte accounts op het gebied van No-Cure-No-Pay-incasso werkzaamheden.

We zijn veelzijdig

Ons cliëntenbestand is door de jaren heen divers geworden. Bedrijven in alle bedrijfstakken in het binnen- en buitenland, grootbedrijf, MKB, advocatuur, non profit organistaties en verenigingen maken gebruik van onze diensten.

We proberen je klant altijd vriendelijk te woord te staan

Ons doel is altijd om de relatie van onze klanten met hun eigen klanten zo goed mogelijk te houden. Aardig indien mogelijk, daadkrachtig waar nodig. En we proberen het voor de debiteuren zo eenvoudig mogelijk te maken om alsnog de achterstallige factuur te voldoen met innovatieve incasseer processen en technologie.

We behalen snel resultaat door vakkundig en innovatief te incasseren

Om het incassoproces zo efficiënt en doeltreffend mogelijk te laten verlopen, spelen we altijd in op de laatste technologische ontwikkelingen. Het online webportaal en de manieren waarop we incasseren (zoals via Aangetekende e-mail™, IDeal betaalmogelijkheid en benaderen van debiteuren via Whats App of zelfs social media) ondervind je debiteur dat wij er voortdurend bovenop zitten. Vasthoudendheid staat hoog in ons vaandel. Maar technologie is bij ons niet alleen een middel voor ons team van incassospecialisten, persoonlijke interactie met debiteuren heeft nog steeds bewezen succes, dus dat staat altijd voorop!

We zijn transparant en altijd online

Via ons online incasso webportaal heb je 24/7 inzage in alle incasso trajecten die lopen of al afgesloten zijn. Alle facturen, bijbehorende betalingen, documentatie en correspondentie (mail, telefonisch contact, SMS, whatsapp berichten etc.) kun je hier altijd inzien. Zo weet je altijd de status van je incasso traject(en).

We zijn altijd opzoek naar nieuwe medewerkers

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste en gekwalificeerde collega’s. Daarnaast bieden wij diverse uitdagende mogelijkheden voor stagiairs. Bekijk onze vacatures 

Meer weten?

Incassotraject

No cure no pay

Hoe werkt het

Contact opnemen

Waarom Credifin?

  • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

140 beoordelingen

Naar alle reviews