Het incasso traject bij Credifin

Hoe werkt het

Heeft je klant nog steeds niet betaald? Wat vervelend! We begrijpen dat je er toch alles aan wilt doen om de relatie met je klant goed te houden. Dat is altijd ons doel! Lees hier hoe we dat voor je aanpakken, altijd op een vriendelijke manier en altijd resultaatgericht.

Direct aan de slag met het incassotraject

Heb je na meerdere betalingsherinneringen nog steeds nul op je request? Laat ons dan het incassotraject starten door je klanten op een vriendelijke manier te benaderen. Dat pakken we verschillend aan, passend bij de situatie en de contactgegevens die we van je debiteur hebben, bijvoorbeeld per e-mail, SMS of zelfs via Whatsapp of social media. En dat kost je geen cent, want de incassokosten berekenen we volledig door aan je klant (100% no cure no pay).

Eenvoudige betalingsmogelijkheden voor je klant

Je klant kan via een smartphone/tablet of computer inloggen op ons incasso webportaal voor debiteuren ,waarna zij toegang tot de openstaande facturen heeft. Zo kan zij eenvoudig de openstaande incasso met iDeal betalen, om een regeling verzoeken en zelfs met ons chatten. Het is onze ervaring dat als wij je klant het zo gemakkelijk mogelijk maken om te betalen, ze veel eerder geneigd zijn om het bedrag over te maken.

Ruim 90% slagingskans!

In ruim 90% van de gevallen incasseren we het openstaande bedrag volledig (incl. incassokosten) voor of tijdens het incassotraject. Ons doel is altijd om je klantrelatie zo goed mogelijk te houden. Maar we zetten door, ook als het heel lastig wordt. Dan lossen we het op met betaalafspraak of betalingsregeling en niet meteen met zwaar geschut. Lukt het toch op geen enkele manier om het openstaande bedrag via het incassotraject te incasseren? Dan kunnen we overgaan tot een huisbezoek of creditcheck, en als laatste stap een gerechtelijk incasso procedure starten.

24/7 inzage in het incassotraject

Met ons eenvoudige online incasso webportaal heb je 24/7 inzage in je incassotraject en alle documentatie. Zo kun je op ieder moment volgen wat we voor je doen en wat de reacties van je klanten zijn, van eerste telefoongesprek tot aan verstuurde e-mails en andere documentatie.

Account aanmaken voor webportaal?

Dat kan! Maar je mag ons altijd even uitproberen door je eerste achterstallige factuur hier up te loaden zonder account aan te maken. We gaan dan direct voor je aan de slag. Ben je blij met het resultaat, dan kun je altijd nog een account aanmaken mocht je weer voor een dichte deur staan bij één of meerdere klanten.

Eenmalig testen?

Upload nu een achterstallige factuur zonder account aan te maken. In 1 minuut geregeld en we gaan direct voor je aan de slag, (No) Cure No Pay!

 • 1

  Upload je factuur

 • 2

  Geef akkoord op de voorwaarden

 • 3

  We gaan direct voor je aan de slag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Maak account aan

Druk op de knop ‘Account aanmaken en vul je bedrijfs- en contactgegevens in. De logingegevens worden direct naar je verstuurd.

Je incasso's eenvoudig indienen met Credifin

Upload je facturen

Eenmaal ingelogd, kun je heel eenvoudig en snel je achterstallige facturen en extra documenten uploaden.

Met Credifin kan je direct incasso's indienen

Direct aan de slag

Na ontvangst controleren we de documentatie en versturen we direct een brief en/of Aangetekende E-mail™ naar je debiteur.

Credifin incassobureau inzage online

24/7 online inzage

Alle opvolgende documentatie en stappen kun je 24/7 inzien in je account. Zo weet je altijd wat de status is. Mocht het nodig zijn, dan we contact met je op.

Waarom Credifin?

 • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

111 beoordelingen

Naar alle reviews