incassotraject - incassobureau inschakelen

Hoe werkt het

Hoe werkt incasso en wat maakt ons innovatiever dan veel andere incassobureaus? Het is een vraag die we regelmatig krijgen, omdat we werken met een vernieuwend webportaal waarin je zelf alle touwtjes in handen hebt. Jij hebt de controle en kunt meteen van start met de incasso, zonder dat de goede relatie met jouw klant op het spel komt te staan.

Incasso in 4 stappen

Benieuwd hoe incasso bij ons werkt? Je kunt je binnen een paar minuten aanmelden en meteen jouw factuur uploaden. Vervolgens heb je in ons portaal alle mogelijkheden om jouw debiteur klantvriendelijk te benaderen. Combineer e-mail, telefonisch contact, WhatsApp en zelfs social media, waarover jij het volledige overzicht hebt.

We lossen het graag netjes voor je op

Dankzij onze eenvoudige en klantvriendelijke benadering lukt het ons om in 90% van de gevallen het volledige bedrag (inclusief de incassokosten) voor je te vorderen. Tegelijkertijd komt jouw goede relatie met de klant niet in gevaar. En lukt het niet tijdens het incassotraject? Dan heb je natuurlijk de mogelijkheid tot een betalingsregeling of uiteindelijk een gerechtelijke procedure. We pakken door als dat nodig is, zonder dat we stappen zetten waar jij niet van op de hoogte bent.

24/7 inzage in de voortgang

Wij vinden het belangrijk dat jij de controle hebt. Online heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage in de voortgang en de status. Jij kunt contact met jouw klant opnemen via e-mail, SMS, WhatsApp en social media, waarbij alle communicatie in één helder overzicht terechtkomt. En heb je vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staan we natuurlijk voor je klaar om je daarbij te helpen.

Account aanmaken bij Credifin?

Dat kan! Maar je mag ons altijd even uitproberen door je eerste achterstallige factuur hier up te loaden zonder account aan te maken. We gaan dan direct voor je aan de slag. Ben je blij met het resultaat, dan kun je altijd nog een account aanmaken mocht je weer voor een dichte deur staan bij één of meerdere klanten.

Eenmalig testen?

Upload nu een achterstallige factuur zonder account aan te maken. In 1 minuut geregeld en we gaan direct voor je aan de slag, (No) Cure No Pay!

 • 1

  Upload je factuur

 • 2

  Geef akkoord op de voorwaarden

 • 3

  We gaan direct voor je aan de slag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Maak account aan

Druk op de knop ‘Account aanmaken en vul je bedrijfs- en contactgegevens in. De logingegevens worden direct naar je verstuurd.

Upload je facturen

Eenmaal ingelogd, kun je heel eenvoudig en snel je achterstallige facturen en extra documenten uploaden.

Direct aan de slag

Na ontvangst controleren we de documentatie en versturen we direct een brief en/of Aangetekende E-mail™ naar je debiteur.

24/7 online inzage

Alle opvolgende documentatie en stappen kun je 24/7 inzien in je account. Zo weet je altijd wat de status is. Mocht het nodig zijn, dan we contact met je op.

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

168 beoordelingen

Naar alle reviews