Je incasso's eenvoudig indienen met Credifin

Direct indienen

Wil je dat we direct voor je aan de slag gaan? Maak dan een account aan voor het online incasso webportaal en upload meteen je achterstallige facturen. We zorgen ervoor dat er de volgende dag al een brief op de mat ligt of dat er contact is opgenomen met de debiteur. En natuurlijk altijd op basis van 100% (No) Cure No Pay.

Ruim 90% slagingskans!

Bij je eerste incasso-opdracht ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met daarin aanvullende informatie. En via je online incasso account heb je 24/7 inzage in het incassotraject en de bijbehorende documentatie. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat en heb je er zo weinig mogelijk omkijken naar.

Uit 12,5 jaar lange ervaring is gebleken dat we in ruim 90% van de gevallen de openstaande bedragen volledig innen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan kunnen we overgaan tot een huisbezoek/ creditcheck of in het ergste geval een gerechtelijke incassoprocedure voor je starten.

 

Wij gaan direct aan de slag!

Bekijk hoe eenvoudig het webportaal werkt:

Maak nu gratis een account aan en krijg 24/7 inzage in het incassotraject. Dan weet je altijd waar jij en je debiteuren aan toe zijn.

 

 

 

Geen abonnements- of dossierkosten

Wij berekenen geen abonnements- of dossierkosten en kun je kosteloos 24/7 gebruik maken van het online incasso webportaal. Het maakt niet uit hoeveel achterstallige facturen of andere incassozaken je laat opvolgen door ons.

 

Meer weten?

Incassotraject

No cure no pay

Hoe wert het

Contact opnemen

 

 

Waarom Credifin?

  • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

111 beoordelingen

Naar alle reviews