Incasso traject door ervaren incasso specialistenIncassotraject door ervaren incassospecialisten

Webportaal voor debiteuren

De eenvoud en het gemak zet aan tot sneller betalen!

Via ons online webportaal voor debiteuren heeft je klant zelf toegang tot de openstaande factuur en bijbehorende documentatie en correspondentie. Zo kunnen ze zelf nagaan of alles klopt zonder dat ze contact met ons hoeven op te nemen. Daarnaast kunnen ze via ons online betalingssysteem ( Mollie ) eenvoudig de openstaande vordering betalen.

Hoe werkt het webportaal voor debiteuren?

Wanneer je klant een bericht van ons ontvangt over haar openstaande rekening, dan kan je klant eenvoudig via de knop ‘Online dossier bekijken’ inloggen. Inloggen op dit webportaal voor debiteuren kan overal en altijd. Je klant heeft hiervoor persoonlijke inloggegevens ontvangen per e-mail of per post. Daarna kunnen ze direct de achterstallige factuur betalen en bijbehorende documentatie en correspondentie inzien.

Online betaling doen

Wil je klant direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het je klant gemakkelijk. Met Ideal is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig.

Betalingsregeling aanvragen

Kan je klant de vordering niet ineens voldoen? Je klant kan via het webportaal een betalingsvoorstel doen. Wij proberen samen met je klant een oplossing te vinden.

Is je klant het niet eens met de vordering?

Het kan ook zijn dat je klant het niet eens is met de openstaande factuur, bijvoorbeeld omdat zij vindt dat het werk niet goed is afgeleverd of als er geen geldige overeenkomst is gesloten. Je klant kan ons een e-mail sturen maar ook via het webportaal haar verweer kenbaar maken.

Wat als je klant in behandeling is bij een schuldhulp instantie?

Indien je klant onder bewind staat of wanneer zij is aangemeld bij een schuldhulpverlenende instantie verzoeken wij haar om de gegevens van haar bewindvoerder / hulpverlener in te vullen op ons webportaal voor debiteuren. Wij hebben daar een speciaal formulier voor gemaakt. Natuurlijk kan de klant de gegevens ook e-mailen naar ons adres.

 

Meer weten?

• Over ons

• Hoe werkt het?

• Bekijk FAQ’s

• Contact opnemen

Waarom Credifin?

  • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

140 beoordelingen

Naar alle reviews