Altijd op de hoogte met ons online incasso webportaal!

Webportaal voor crediteuren

24/07 inzage in je dossier(s)

Via ons online incasso webportaal voor crediteuren (klanten) heb je altijd inzage in alle incassotrajecten die lopen of al afgesloten zijn. Alle facturen, bijbehorende documentatie en correspondentie (mail, telefonisch contact, whatsapp berichten etc.) kun je hier altijd inzien. Zo weet je altijd de status van je incassotraject(en).

Aanmelden als nieuw klant op het webportaal voor crediteuren

Via de knop ‘account aanmaken’ kun je eenvoudig  een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen, je ontvang direct je logingegevens van het webportaal voor crediteuren. Daarna kun je bij “nieuw dossier ”  direct een nieuw dossier aanmaken en je achterstallige facturen en bijbehorende documentatie uploaden in ons online incasso webportaal voor crediteuren.

Je kan eenvoudig het traject volgen

In het online portaal voor crediteuren kun je direct zien welke bedragen er per dossier zijn geïncasseerd. Alle informatie met betrekking tot in/uitgaande gesprekken, e-mail verkeer, sms verkeer, inkomende en uitgaande brieven zijn direct opvraagbaar. Het is ook mogelijk een opmerking in het systeem te plaatsen, waarna wij hier een opvolging aan gaan geven. Het hele incassotraject is op de voet te volgen, je kan zelfs via een tijdslijn zien welke acties er al plaats hebben gevonden en welke acties er nog volgen.

Altijd op de hoogte met online incasso webportaal voor crediteuren!

Direct uploaden van openstaande facturen en documentatie
24/7 inzage in je incassotraject(en)
Inzage debiteuren
Eenvoudige betalingsmogelijkheden voor debiteuren

Webportaal voor debiteuren

Sinds kort kunnen we als online incassobureau ook je debiteuren inzage geven in het voor hun belangrijke deel van je online incasso dossier zodat je debiteur inzicht kan verkrijgen in het eigen dossier. Dit is vaak voor je debiteuren een fijne anonieme en geruisloze manier omdat de drempel om een incassobureau te bellen vaak hoog ligt. En via dit portaal kan je debiteur ook direct betalingen doen, om het je debiteur zo eenvoudig mogelijk te maken.

Meer weten?

• Over ons

• Hoe werkt het?

• Bekijk FAQ’s

• Contact opnemen

Waarom Credifin?

• Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

140 beoordelingen

Naar alle reviews