Betalen met QR Code

Nieuw bij Credifin Nederland: Betalen met QR Code.

Brief met betaalverzoek ontvangen? Vergeet het overtypen van rekeningnummers en scan eenvoudig de QR Code op onze brief om te betalen!

qr code credifin

Bij incassobureau Credifin Nederland maken we het onze debiteuren zo makkelijk mogelijk om te betalen. Al jaren bevatten onze e-mails een Ideal link, waarmee de debiteur eenvoudig, snel en eenvoudig kan betalen, een manier van betalen waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

Vanaf nu bevatten onze brieven die per post worden verstuurd een QR Code welke je kunt scannen met je telefoon. Een QR code is een soort digitale streepjescode waarmee je zeer eenvoudig kunt betalen. Niet alleen het rekeningnummer hoeft niet meer te worden ingevuld, ook het bedrag en de betaalomschrijving worden automatisch gescand.

In China worden dergelijke codes dan ook reeds op grote schaal gebruikt en ook in Europa is deze vorm van betalen sterk in opkomst. QR Codes kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Zo kom je op steeds meer terrassen in Nederland een QR codes tegen welke je kunt scannen, waarna de serveerster de bestelde consumpties komt brengen. Zelfs Apple Pay heeft recent aangekondigd QR codes te gaan implementeren in het betaalsysteem.

Het gebruiksgemak, in combinatie met de snelheid en veiligheid heeft ons doen besluiten deze codes aan te bieden aan onze debiteuren. Iedere door ons verstuurde brief bevat een unieke code, waarmee het openstaande bedrag direct kan worden voldaan. Er worden voor onze klanten geen aanvullende kosten in rekening gebracht voor het gebruik van deze codes. Net zoals het gebruiken van onze aangetekende e-mail service en het betalen met Ideal zit deze service standaard in ons pakket!

Terug naar nieuws

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.4 / 10

249 beoordelingen

Naar alle reviews

[chatbot]