Webportaal voor crediteuren

Het webportaal voor crediteuren is er speciaal voor jou.

Je hebt online inzicht in alle openstaande facturen die je hebt ingediend, inclusief alle bijbehorende documentatie en correspondentie. E-mails, telefoongesprekken en WhatsApp-berichten of SMS’jes houden we netjes voor je bij, zodat jij altijd het volledige overzicht hebt. Jij bent goed op de hoogte van de status van ieder incassotraject, terwijl aanmelden niet meer dan een minuut van je tijd hoeft te kosten.

Binnen 1 minuut aanmelden

De makkelijkste manier om jouw incassotraject te starten? Je kunt je binnen 1 minuut aanmelden voor ons webportaal voor crediteuren. Jij bent de crediteur, op het moment dat er een factuur openstaat en je die graag door de klant wilt laten betalen.

Aanmelden is eenvoudig, door online een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. In het webportaal maak je eenvoudig een nieuw dossier aan, om de factuur te uploaden en eventuele bijbehorende documentatie toe te voegen. Vervolgens heb je daar 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in.

Altijd op de hoogte: 4 voordelen van het webportaal

Benieuwd naar de voordelen van ons webportaal voor crediteuren? We zetten de 4 belangrijkste voor je op een rij:

Direct jouw openstaande factuur uploaden
Meteen aan de slag met jouw openstaande factuur? Het kan in ons webportaal, door die direct te uploaden. Meld je aan, upload de factuur en stel jouw klant in gebreke. De snelste manier om de factuur te innen, waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt.
24/7 inzage in je incassotraject(en)
Heb je één of meerdere incassotrajecten lopen? Dankzij 24/7 inzicht via ons webportaal heb je daar altijd de volledige controle over. Check de voortgang en ontdek welke facturen jouw klanten inmiddels hebben voldaan.
Eenvoudig contact met jouw klant
In gesprek met jouw klant of wil je een e-mail, WhatsApp-bericht of SMS sturen? Het kan vanuit ons online webportaal, zodat je alle communicatie op één punt bij elkaar hebt.
Laagdrempelige betalingsmogelijkheden voor debiteuren
Voorkom agressieve benaderingen en onnodig hinderlijke telefoontjes en berichten. Gebruik ons webportaal voor crediteuren om het in plaats daarvan makkelijk te maken om de factuur te voldoen.

Webportaal voor crediteuren en debiteuren

Ons webportaal is er voor jou als crediteur, net als voor de debiteuren. Jullie hebben toegang tot de openstaande factuur en de voor jullie relevante gegevens. En heb je vragen of wil jouw klant meer weten over de vordering waar het om gaat? Natuurlijk staan onze medewerkers voor jou en de klant klaar om alle vragen te beantwoorden.

Meer weten?

Wil je aan de slag met het webportaal voor crediteuren of heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

• Over ons

• Hoe werkt het?

• Bekijk FAQ’s

• Contact opnemen

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews