No cure no pay incassobureau

Incassobureau No Cure, No Pay

Een incassobureau op basis van No Cure, No Pay gezocht? Het is de makkelijkste en meest toegankelijke manier om jouw factuur te innen. De belangrijkste reden? Je maakt geen kosten, ook niet als het toch niet lukt om de factuur te innen.

Dankzij een No Cure, No Pay incassobureau kun je het ‘gewoon proberen’ met een openstaande factuur. Als je niets zou doen krijg je die zeker niet betaald, waardoor je er in principe alleen maar aan kunt verdienen.

De kosten voor de incasso brengen we in rekening bij jouw niet-betalende klant. Bovendien berekenen we wettelijke rente. Dus kiest jouw klant ervoor om het totale bedrag te betalen? Dan ontvang je meer dan het bedrag van de factuur alleen. De incassokosten trekken we van het betaalde bedrag af, maar zowel de hoofdsom als de wettelijke rente maken we daarna volledig naar je over.

Geen resultaat? Dan geen kosten

Het belangrijkste voordeel van een incassobureau op basis van No Cure, No Pay? Als we geen resultaat boeken maak jij geen kosten, dus er is niets om je zorgen over te maken.

We doen er alles aan om jouw factuur betaald te krijgen, bijvoorbeeld met de Aangetekende E-mail™, brieven, e-mails en SMS-berichten die je kunt gebruiken. Bovendien helpen we het jouw klant zo makkelijk mogelijk te maken om de factuur toch te voldoen. Er is bijvoorbeeld een button beschikbaar om de betaling meteen in orde te maken, iets waar veel debiteuren gebruik van maken.

Benieuwd naar de mogelijke scenario’s en hoe je zeker weet dat jij geen kosten maakt? Er zijn 3 mogelijkheden als je een factuur van €500 wilt laten incasseren: 

 • Succesvol: volledig geïncasseerd

  We brengen jouw klant de €500 van de factuur, plus €7 wettelijke rente en €45 incassokosten in rekening. Jouw klant betaalt het totaalbedrag van €552. Wij trekken daar de incassokosten van af en betalen €507 aan je uit.

 • Deels succesvol: gedeeltelijk geïncasseerd

  We brengen jouw klant €500 van de factuur, plus €7 wettelijke rente en €45 incassokosten in rekening. Jouw klant betaalt slechts €400 van het totaalbedrag. Wij trekken daar de incassokosten van af en betalen €355 aan je uit.

 • Niet succesvol: niet geïncasseerd

  We brengen jouw klant €500 van de factuur, plus €7 wettelijke rente en €45 incassokosten in rekening. Jouw klant betaalt niets. Je hoeft de incassokosten dan natuurlijk niet zelf te betalen, dus we brengen jou niets in rekening.


Uiteraard zijn we een No Cure, No Pay incassobureau voor ZZP-ers en zelfs richting sommige particulieren, waardoor je onze diensten op verschillende manieren kunt inzetten. Dat doe je altijd vanuit ons webportaal, waarmee je zelf 24/7 de volledige controle hebt.

No Cure, No Pay incassobureau

We zijn jouw No Cure, No Pay incassobureau, waarmee je zeker weet dat je geen kosten hoeft te maken. Het is de goedkoopste manier om jouw factuur te innen, gewoon vanuit ons webportaal. Je kunt je online aanmelden, jouw factuur uploaden en er meteen mee aan de slag.

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met een incassobureau op basis van No Cure, No Pay, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

No Cure No Pay

Incassotraject

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews