Verstuur je laatste aanmaning of betalingsherinnering via Credifin?

Laatste aanmaning incasso

Laatste aanmaning voor een incasso versturen? Het is de meest effectieve manier om jouw klant toch aan te sporen tot betalen, als eigen herinneringen en een aanmaning niet lijken te werken.

De laatste aanmaning versturen we op ons briefpapier. Bovendien zorgen we ervoor dat je daarmee netjes aan de wettelijke eisen voldoet. Je doet het netjes volgens het boekje, zodat je daarna de kans hebt om een incassotraject op te starten.

In de laatste aanmaning voor incasso zorgen we ervoor dat je jouw klant kunt aangeven dat je het heel belangrijk vindt dat de factuur toch betaald wordt. De betaling blijft waarschijnlijk al een tijdje uit, waardoor het de moeite waard is om er wat extra druk op te zetten. Dat kan op ons briefpapier en met ons logo, zodat je daarmee iets meer indruk kunt maken.

Waarschuwing voor klanten: vriendelijk en effectief

De laatste aanmaning voor een incasso is een goede waarschuwing voor klanten, die tot op dat moment niet betalen. Dat betekent aan de andere kant niet dat we daar op een agressieve manier mee aan de slag gaan. Integendeel, we vinden het belangrijk om vriendelijk te blijven. Op die manier zijn we optimaal effectief, terwijl jij de goede relatie met jouw klant zonder problemen kunt behouden.

Het is bij een laatste aanmaning die voorafgaat aan eventuele incasso belangrijk om vriendelijk te blijven. En minstens zo belangrijk is het om de betaling makkelijk te maken, door te werken aan optimale toegankelijkheid. Het zijn twee unieke facturen van onze aanpak, die ons bijzonder effectief maken.

We voorkomen problemen in de goede relatie met jouw goede klant en verlagen de drempel om de betaling in orde te maken. Niet-betalende klanten kunnen het factuurbedrag bijvoorbeeld meteen voldoen, met een simpele button die we daarvoor beschikbaar maken. Op die manier verleiden we om alsnog te betalen, waardoor het niet nodig is om een incassotraject te starten.

Laatste aanmaning voor incasso

De laatste aanmaning voor incasso is voordelig beschikbaar. Dat geldt voor een enkel exemplaar, net als wanneer je daar voor meerdere facturen gebruik van wilt maken. Je betaalt een laag bedrag voor een laatste aanmaning, die je kunt versturen op ons briefpapier en met ons logo. Op die manier kun je laten zien dat je uiteindelijk een incassobureau zal inschakelen, waardoor het nu tijd is om de factuur alsnog te voldoen. Veel klanten schrikken daarvan, zonder dat ze je meteen met hoge incassokosten hoeft op te zadelen. Jij behoudt de goede onderlinge relatie, terwijl je toch kunt rekenen op een vlotte betaling van de factuur.

En heeft de laatste aanmaning voor incasso helaas toch niet het gewenste effect? Dan kun je jouw factuur natuurlijk uploaden in ons webportaal. Je gaat op die manier eenvoudig aan de slag met incasso, waarbij je de incassokosten berekent aan de klant. Op die manier helpen we je graag met de verschillende stappen om jouw factuur netjes betaald te krijgen. 

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met een laatste aanmaning voor incasso, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Laatste aanmaning

Incassotraject

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Waarom Credifin?

  • Geen abonnements- of dossierkosten
  • 100% No cure No pay Incassobureau
  • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
  • Eenvoudig uploaden van je facturen
  • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
  • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews