Kredietcheck aanvragen?

Kredietcheck bedrijf

Een kredietcheck van een bedrijf uitvoeren? De beste manier om goed te weten met wie je zaken doet, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De kredietwaardigheid van een bedrijf heeft grote invloed op de kans dat jij jouw facturen betaald zal krijgen. Met een snelle check of een uitgebreid rapport ontdek je meer over de belangrijke (financiële) status van jouw klant. En wil je weten tot welk bedrag je diensten of goederen op rekening kunt leveren? Ook dan is het een uitstekend idee om een kredietcheck uit te laten voeren.

Check de kredietwaardigheid: een veilig gevoel

Wil je de kredietwaardigheid van een bedrijf checken, voor een veilig gevoel of om een kredietadvies te krijgen? Wij kijken jouw klant erop na, door gebruik te maken van informatie uit verschillende interessante bronnen.

Benieuwd naar de informatie die je kunt verwachten als je de kredietwaardigheid controleert? We zetten een aantal belangrijke onderdelen op een rij:

 • Algemene bedrijfsgegevens
 • Concertrelaties
 • Vastgoedgegevens
 • Betalingsdiscipline
 • Kredietadvies

Bovendien doen we een aantal overige waarnemingen, die bijvoorbeeld gaan over faillissementen, WSNP, curatele en het bewindregister. Ontdek op die manier hoe het zit met de kredietwaardigheid van een bedrijf, voordat je zaken gaat doen of een grote levering in orde maakt.

Een kredietcheck voor een bedrijf maakt veel duidelijk, waarmee je onverwachte problemen voorkomt. Wij maken inzichtelijk hoe het bedrijf ervoor staat en of je zonder problemen leveringen op rekening kunt doen. We maken inzichtelijk hoe de betalingsdiscipline van de klant is en hoe lang jij waarschijnlijk op de betaling moet wachten. Op die manier voorkom je onnodig inschakelen van een incassobureau, omdat je vooraf al een inschatting kunt maken of het een goed idee is om de relatie aan te gaan.

Kredietwaardigheid van een bedrijf controleren

Wil je de kredietwaardigheid van een bedrijf controleren of ben je benieuwd in welke situaties dat een goed geval is? We vertellen je graag meer over de kredietcheck die we voor je kunnen uitvoeren. Op die manier brengen we de belangrijke informatie in kaart, waarmee jij een betere beslissing kunt nemen. Het voorkomt financieel vervelende situaties die je vooraf had kunnen zien aankomen, om de financiële continuïteit van jouw eigen bedrijf te garanderen. 

Meer weten?

Wil je aan de slag met een kredietcheck van een bedrijf, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

Kredietcheck

Incassotraject

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews