incassotraject - incassobureau inschakelen

Hoe werkt een incassotraject?

Hoe werkt een incassotraject en hoe kun jij daar gebruik van maken? Dankzij 4 duidelijke stappen kun je er snel mee aan de slag, om jouw openstaande facturen te innen.

Hoe een incassotraject werkt hangt af van het incassobureau dat je kiest. Wij geloven niet in agressieve e-mails en hinderlijke telefoontjes. In plaats daarvan maken we het jouw klanten makkelijk om de factuur alsnog vlot te voldoen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze Aangetekende E-mail™, opgestelde brieven, andere e-mails en SMS-berichten. Vriendelijk en toch effectief, om aan te geven dat je de factuur betaald wilt hebben.

Hoe werkt een incassotraject? 4 duidelijke stappen

Benieuwd hoe ons incassotraject werkt? We hebben het opgedeeld in 4 duidelijke stappen:

 1. Account aanmaken

  Je kunt online binnen een paar minuten een account aanmaken. We vragen je om een paar belangrijke gegevens, die je nodig hebt om jouw klanten vervolgens aan te sporen om de openstaande factuur te betalen.

 2. Factuur uploaden

  Gaat het om een enkele factuur of meerdere openstaande exemplaren? Je kunt ze eenvoudig uploaden, inclusief andere belangrijke documenten die je mee wilt sturen. Online heb je het volledige overzicht over alle facturen die je hebt ingediend.

 3. Direct aan de slag

  Wij controleren de documentatie en maken het je makkelijk om meteen aan de slag te gaan. Stuur jouw klant een Aangetekende E-mail™, onze andere e-mails, brieven en SMS-berichten. Gewoon vanuit het webportaal, zodat je alle belangrijke informatie altijd bij de hand hebt.

 4. 24/7 inzicht en controle

  Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in jouw account. Jij houdt de touwtjes in handen, zodat je precies weet wat de status is en welke klanten hun openstaande factuur inmiddels hebben betaald.

Ook jouw klanten krijgen toegang tot (een deel van) het webportaal. Ze kunnen daar de openstaande factuur inzien en die meteen aan je betalen. Bovendien kunnen ze er makkelijk contact met je opnemen, bijvoorbeeld om een gerechtelijk incassotraject te voorkomen.

Aan de slag met incasso

Wil je aan de slag met incasso. We laten je graag zien hoe een incassotraject werkt en hoe je er daarmee voor zorgt dat je jouw openstaande factuur toch betaald kunt krijgen. 

Heb je nog vragen?

Wil je aan de slag met een incassotraject, maar heb je nog vragen over onze werkwijze of de kosten? Bel ons op telefoonnummer 020 345 26 75 of stuur een e-mail naar info@credifin-nederland.nl. We horen graag van je!

Meer weten?

No Cure No Pay

Incassotraject

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

 

Waarom Credifin?

 • Geen abonnements- of dossierkosten
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

179 beoordelingen

Naar alle reviews